Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De kleine spruit kwam zaterdag ter wereld.

HOERA: Ashley Graham is bevallen van haar eerste kindje

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Dat het plussizemodel Ashley Graham (32) bijzonder trots was op haar bolle buikje, kregen we de afgelopen negen maanden dikwijls op sociale media te zien. We waren maar wat graag getuige van haar body positivity tijdens haar zwangerschap, maar zijn nu toch nog net een tikkeltje enthousiaster met wat ze vandaag op Instagram deelde.


Het model liet namelijk weten dat ze bevallen is. Dat deed ze niet met een uitgesproken post of foto van haar kleine spruit, wel met een simpel tekstje op haar Instagram Stories. ‘Zaterdag zijn onze levens om 18u ’s avonds voorgoed veranderd,’ schreef het model. ‘Bedankt voor alle liefde en steun tijdens deze fantastische tijd.’

It’s a boy!


Verder laten Ashley en manlief Justin Ervin voorlopig nog niets los over de komst van hun eerste kindje. In november verklapte Ashley tijdens ‘The Ellen DeGeneres Show’ het geslacht van haar baby. Ze liet toen al weten dat ze in verwachting was van een jongetje. Het nieuws dat ze zwanger was, kondigde ze vorig jaar samen met haar man in augustus aan.

https://www.instagram.com/p/B6l1APpgAQq/

Tijdens haar zwangerschap deelde het model een heleboel doodeerlijke foto’s en video’s van haar zwangerschapsstriemen. Daar kreeg ze heel veel respect voor, en terecht! Of Ashley ook na haar bevalling nog veel foto’s zal delen, is nog even afwachten. Voorlopig blijft het rustig op haar account en deelde ze nog geen eerste kiekjes van haar kleine spruit. Ook de naam van het kindje houdt ze voorlopig nog eventjes geheim.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '