Home celebs Joren ‘Blinker’ Seldeslachts is voor de allereerste keer papa geworden

Joren ‘Blinker’ Seldeslachts is voor de allereerste keer papa geworden

De acteur en zijn vriendin Isy kozen een speciale naam voor hun kleine spruit.

joren seldeslachts
© vtm

Joren Seldeslachts (33), die we allemaal nog kennen als Blinker uit de gelijknamige film of als Alan uit de VTM-serie ‘Spitsbroers’, is voor de allereerste keer papa geworden. Zijn vriendin Isy beviel afgelopen vrijdag.

Eind november maakte Joren Seldeslachts (33) met een reeks Instagramfoto’s van zijn zwangere vriendin Isy bekend dat hij papa zou worden. Afgelopen vrijdag 10 januari kwam de kleine spruit ter wereld en de acteur deelde nu het eerste plaatje van zijn oogappel.

#fierepapa

Joren en Isy, de nicht van Ian Thomas, verwelkomden een dochtertje in hun gezinnetje. Ze kreeg de prachtige naam Ava, gevolgd door Clara en Leander als tweede en derde naam. Joren is duidelijk in de wolken met de gezinsuitbreiding, want bij de foto van het slapende meisje schreef hij de alleszeggende hashtags #fierepapa en #hoera. Zowel de mama als de baby stellen het trouwens goed.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De kersverse mama en papa kregen al veel gelukswensen van hun collega’s. ‘Wat een mooie naam’, schreef Sven De Ridder. ‘Wauw! Goed gedaan, proficiat’, aldus Leen Dendievel en Koen De Bouw typte drie sterretjes.

Lees ook: