https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Jay Wennington via Unsplash

TIP: sterrenrestaurant Centpourcent verhuist tijdelijk naar het centrum van Mechelen

Volgende week gaan de restaurants en cafés in ons land eindelijk weer open en in Mechelen krijgen ze er alvast tijdelijk een nieuwe hotspot bij. Sterrenrestaurant Centpourcent verhuist namelijk voor enkele maanden naar de stad waar ze hun eerste ster kregen. De place to be voor een avondje culinair genieten!


Normaal kan je het sterrenrestaurant Centpourcent terugvinden in Sint-Katelijne-Waver, maar voor heel eventjes verhuizen ze met al hun potten en pannen naar de Korenmarkt in het centrum van Mechelen. De reden van hun tijdelijke verhuis is te wijten aan het coronavirus. In hun huidige pand kunnen ze niet al hun personeelsleden tewerkstellen en zo krijgen ze meteen ook de kans om hun vestiging in Sint-Katelijne-Waver grondig te renoveren.

Vanaf komende vrijdag 12 juni tot en met eind december 2020 kan je het restaurant dus terugvinden in het hartje van Mechelen. Zo nemen ze hun intrek in de vroegere Breckpot op de Korenmarkt. Het restaurant zelf wordt verdeeld over de twee verdiepingen en daarnaast hebben ze ook een tussenterras met prachtig zicht op de Onze-Lieve-Vrouwekerk tot hun beschikking. Ideaal voor een romantische date night met je lief!

Centpourcent mag dan wel een sterrenrestaurant zijn, maar met hun aangepaste menu’s trekken ze jaarlijks ook veel jongeren aan. Zo heb je het menu ‘Ontdekken’, een 3-gangenmenu voor 46 euro. Wil je er graag aangepaste wijnen bij? Dan betaal je 64 euro per persoon. Daarnaast heb je ook Super Saturday. Elke zaterdagmiddag kunnen jongeren tot 30 jaar genieten van een 3-gangenmenu met aangepaste wijnen en aperitief voor slechts 48 euro. Opgelet: deze laatste formule is wel pas opnieuw beschikbaar vanaf januari 2021.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content