Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Je kan de optredens van onder meer Niels Destadsbader, Regi, Camille en 2 Fabiola gratis (!) bijwonen op de zeedijk van Westende.

FEESTJE: dit is de line-up van de eerste week van ‘Tien Om Te Zien’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Westende is volgende week the place to be als je houdt van een vet feestje, want van maandag tot en met woensdag kan je op de zeedijk tal van topartiesten aan het werk zien tijdens de opnames van het iconische programma ‘Tien Om Te Zien’.

Dé muziekshow der muziekshows, ‘Tien Om Te Zien’ uiteraard, is volledig terug van weggeweest. Vorig jaar kwam het spektakel ‘eenmalig’ terug naar de zee, maar wegens groot succes kan je deze zomer niet één, maar maar liefst acht keer afzakken naar de zeedijk van Westende voor een feestje met de allerbeste artiesten van ons Belgenlandje.

Kleppers

Wij noteerden alvast maandag 25 juli, dinsdag 26 juli, woensdag 27 juli, maandag 1 augustus, dinsdag 2 augustus, maandag 8 augustus, dinsdag 9 augustus en woensdag 10 augustus in onze agenda. Benieuwd wie die eerste week allemaal het beste van zichzelf zullen geven op het podium? VTM maakt de volledig line-up bekend en die bestaat alleen maar uit kleppers!

Op maandag 25 juli kan je luidkeels meezingen met Jérémie Makiese, Pommelien Thijs, Metejoor, Snelle, Regi, Emma Heesters, Camille, Niels Destadsbader, Bart Kaëll, Berre, 2 Fabiola, Vanda Vanda, Sam Gooris en Belle Perez. Op dinsdag 26 juli staan Niels Destadsbader, K3, BOBBY, Berre, Get Ready!, Metejoor & Snelle, Pommelien Thijs, Olivia & Paul Sinha, Christoff, Bart Kaëll, TOTZ-medley en K.I.A. paraat. Woensdag 27 juli geven Sergio & Sam Gooris, Metejoor & Snelle, 2 Fabiola, Camille, Laura Tesoro, Christoff, Sabien Tiels, Pauline, Danzel, Kabouter Plop, Opium en Pommelien Thijs een showtje.

Gratis

Je kan deze optredens gratis (!) bijwonen. De eerste artiest begint om 20u30 en het feestje gaat door tot 22u15. De iconische tent staat op de zeedijk van Westende ter hoogte van kruising Zwaluwenlaan en Ooievaarslaan. De presentatoren van toen, Anne De Baetzelier en Willy Sommers, zijn opnieuw van de partij om alles in goede banen te leiden. Zij krijgen gezelschap van jong geweld Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Kan je er niet bijzijn in Westende of wil je alles nog eens herbeleven op het kleine schermpje? ‘Tien Om Te Zien’ is vanaf 31 juli elke zondag om 20u30 te zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '