Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week vind je bij je Flair een pocket waarmee ook jij voor een prikje geniet van een hotelovernachting met sauna.

UITGETEST: heerlijk relaxen én overnachten in een privéwellness-suite in Vorselaar

De redactie

Zin om de dagelijkse sleur even te ontvluchten en wat qualitytime in te lassen? Deze week vind je bij Flair een van onze populaire hotelpockets waarmee je voor € 50 p.p. kan genieten van een hotel met sauna. Brandmanager Evelien zakte af naar Vorselaar om er te relaxen én overnachten in Ninfea.

‘Na een drukke kerstperiode willen mijn man en ik nog eens heerlijk cocoonen met z’n tweetjes. Ninfea, een privéwellness-suite in Vorselaar, doet die droom uitkomen: we worden een heerlijk avondje verwend en genieten er twaalf uur lang van pure luxe.

We worden vriendelijk ontvangen door Pascale en na een korte en duidelijke rondleiding weten we alles zelf te vinden en te bedienen. De suite is adembenemend en zet de tijd letterlijk even stil. Beneden vind je een infraroodsauna, duobad en duodouche, keuze uit een ruim aanbod professionele beauty- en haarproducten en twee professionele massagetafels. Boven kunnen we onze favoriete Netflixserie kijken in onze eigen homecinema of wegdromen bij de haard. Het is duidelijk: hier is werkelijk aan alles gedacht om tot rust te komen.

Eerst eten, dan masseren

Na een supertoffe wandeling in het nabijgelegen natuurgebied Lovenhoek starten we onze avond met een heerlijk diner. Wanneer we met onze voetjes onder tafel schuiven staat alles al netjes klaar. Daarnaast hebben we de hele bar ter beschikking om er een supergezellige avond van te maken.

Na het diner begeven we ons naar de massagetafels. Masseren is normaal gezien niet iets wat we vaak doen, maar de tafels nodigen uit om het toch eens bij elkaar te proberen. Er is professionele massageolie aanwezig die je kan opwarmen en ook de tafels kunnen heerlijk verwarmd worden. Enkel nog de juiste playlist kiezen en we kunnen starten... En geloof me: elkaar masseren is echt een aanrader om de tijd even stil te zetten, te ontspannen en elkaar te voelen. Tip: verwarm de tafels op voorhand, zodat ze warm zijn zodra je er gaat opliggen.

Een bad om samen in weg te dromen

We zetten ons avontuur verder in het heerlijk grote duobad dat prachtig paars kleurt. We spoelen de olie van onze lichamen en kunnen kiezen in welke richting we in het bad gaan liggen. Met onze eigen playlist en een glaasje erbij is het genieten pur sang. Of het komt door de ruimte in het bad of het feit dat je niemand hoort roepen: ‘mama, ik heb kaka gedaan’, laat ik in het midden. Maar het is alleszins eeuwen geleden dat een bad nemen zo ontspannend was. We maken tijd om het eens over andere zaken dan de dagelijkse beslommeringen te hebben, dromen weg in wilde ideeën en plannen onze volgende reis.

Om onze avond af te ronden, genieten we nog van de infraroodsauna, nemen we een douche en kiezen we uit het grote aanbod shampoos en douchegels. We trekken naar boven en staan nog maar eens versteld van het prachtige interieur, de reusachtige kerstboom, de supergezellige haard en het heerlijk grote bed. Onze lichamen zijn zo ontspannen en het zalige bed met vele kussens en zachte lakens zag er zo geweldig uit, dat we het einde van onze film thuis gaan moeten kijken.

’s Morgens ontwaken we uit onze heerlijke droom. Deze prachtige omgeving was de perfecte locatie om elkaar terug te vinden en opnieuw te connecteren in deze drukke tijden. We genieten nog van een uitgebreid ontbijt voor we terugkeren naar de realiteit.’

Hotel met sauna

Meer info over Ninfea vind je hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '