Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Van dogfrisbee over hondenkoekjes leren maken tot zelfs paddling.

Geniet met je viervoeter van het gratis hondenfestival Meet ’n Treat in Antwerpen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Vette beats, zotte dansmoves en lauwe pintjes bier maken op Meet ‘n Treat plaats voor geblaf, dogfrisbee en hondenkoekjes. Dit grote hondenfestival vindt op 10 september plaats in Antwerpen en is volledig gratis voor alle baasjes en hun viervoeters.

De festivalzomer is nog volop aan de gang, maar we blikken graag al eens vooruit. Een event dat je als hondenliefhebber zéker niet wil missen in september is Meet ‘n Treat. Op dit gratis hondenfestival kunnen niet alleen de baasjes, maar ook hun honden zich helemaal uitleven. Zo is er een groot labyrint waar de honden zich met hun steengoede speurneus een weg door moeten trachten banen, ervaren instructeurs leren je hoe je samen met je harige vriend op een paddleboard – of moeten we pawddle board zeggen? – kan staan en er is zelfs een wedstrijd dogfrisbee.

Nog inspiratie nodig voor een tof uitje komend weekend: WEEKENDTIP: Vegan Summer Fest verwelkomt je zondag in Gent

Hondenyoga en -massage

Voor wie dit allemaal een tikkeltje te actief vindt of ook een beetje wil uitrusten na al dat ravotten, staan er ook rustigere activiteiten op het programma. Denk maar aan hondenyoga en -massage, een photoboot om de grappigste foto’s te maken met je kleine vriend en topchef Sofie Dumont die je leert om de lekkerste hondenkoekjes te maken voor je beestje.

Een festival zonder eten en drank is als een pak friet zonder mayonaise, dus uiteraard zijn er tal van foodtrucks waar je die lege maag kan stillen en droge keel kan smeren. Verder zorgen tal van optredens voor een dag vol ambiance die je ongetwijfeld nooit meer zal vergeten.

Hondenparadijs

Meet ‘n Treat is volledig gratis, maar je moet wel op voorhand je gratis ticket online bestellen op hun website. Het festival gaat door op zondag 10 september van 10u tot 18u in de Katwilgweg 1 in Antwerpen. De beachclub Regatta by Jack’s wordt die dag omgetoverd tot een hondenparadijs.

Nog leuke weekendtips:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '