Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Brussels Beer Project / Chez Lutgard / LIB

Met wie wil jij ze volgen?

Beer-Gin-Wine: deze wandelroute in Brussel brengt je langs de beste drinkadresjes in onze hoofdstad

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Trommel al je besties op, want wij hebben de perfecte groepsactiviteit gevonden: de Beer-Gin-Wine-route in Brussel volgen! Het is niet zomaar een wandelroute, wel eentje die je langs de beste drinkadresjes van onze hoofdstad leidt.

Wie binnenkort nog eens een rondje Brussel wil doen, kan zich daarvoor baseren op de tips van Optie B. Onze hoofdstad sloeg de handen in elkaar met een communicatiebureau om Brussel, inclusief al haar (verborgen) hotspots, weer op de kaart te zetten. Elke maand lanceert het platform een nieuwe route langs die plekjes en dit keer staat ze volledig in teken van... drank!

Totaalpakket

De Beer-Gin-Wine-route dompelt je onder in de Brusselse bierscene en voert je langs de gezelligste (bruine) cafés, microbrouwerijen, en bistro’s waar je heerlijk budgetvriendelijk kan eten (lees: een fondke leggen) én drinken. Geen bierfan? Niet getreurd, want je wandelt ook langs wijnhuizen en stokerijen waar je de lekkerste traditioneel gedistilleerde gins kan proeven. Kortom: het is een totaalpakketje voor smaakavonturiers en echte fijnproevers.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast de Beer-Gin-Wine-route kan je nog drie andere themaroutes volgen die je een andere kant van onze hoofdstad laten zien. Onze favoriet? De self-care-route, al vinden we de routes langs de verborgen tuinen en vintage adresjes ook de moeite waard. Meer info over de Beer-Gin-Wine-route vind je op de website van Optie B.

Meer adresjes die je wil ontdekken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '