Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© LU

De koekjesgigant trakteert met een sixpack voor de speciale gelegenheid.

Foodie-alert: LU viert verjaardag met exclusief wafelbier

Naomi Ghyssaert

De koekjesmonsters en bierliefhebbers onder ons kunnen binnenkort genieten van een verrassende traktatie van LU: een nieuwe Luikse wafel én exclusief wafelbier om de verjaardag van het merk te vieren. Benieuwd!

Dat Belgen echte zoetebekken zijn, is geen verrassing: in het voorbije jaar speelden we met z’n allen zo’n acht miljoen LU-wafeltjes binnen volgens het merk. Binnenkort viert LU de eerste verjaardag van hun Luikse Wafels, die de koekjesgigant in 2020 lanceerde. Dat succes vertaalt zich in een wel heel speciale traktatie. De breinen achter LU gingen aan het brouwen en kwamen tot een ietwat apart resultaat: LU Wafl Beer, exclusief Belgisch wafelbier.

Het alcoholvrije bier komt in twee smaken – vanille en chocolade – en dient exclusief als traktatie voor wafelliefhebbers. Het zal dus niet te koop zijn in de winkels. Snel zijn, is de boodschap!

Nieuw wafeltje

Maar dat is niet het enige wat LU doet om de wafelverjaardag te vieren. Nu brengen ze ook een derde variant uit op het klassieke vanillewafeltje en dat met een laagje chocolade over: een smeuïge vanillewafel met crunchy stukjes Belgische pure chocolade. Lekker!

Wil je zo’n sixpack LU Wafl Beer bij je wafels krijgen? Breng dan een bezoekje aan de LU pop-up shop in Brussel (Guldenhoofdstraat 5), van vrijdag 22 oktober tot en met zondag 24 oktober tussen 10u en 18u.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '