Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @hillsdonuts

Donut worry, be happy!

Hill’s Donuts opent nieuwe vestiging in Ieper

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De bekende donutshop Hill’s Donuts opent binnenkort een vierde vestiging. Na Waasten, Menen en Brugge kunnen we opnieuw in een West-Vlaamse stad genieten van de ronde lekkernijen.


Wie zot is van donuts kan binnenkort terecht op een nieuw adresje om te genieten van hun favoriete guilty pleasures. Hill’s Donuts opent namelijk een vierde vestiging. Ze hebben al een winkel in Waasten en in Menen, en vorig jaar gingen de deuren open van hun donutshop in Brugge. Voor hun nieuwe winkel kozen ze opnieuw een WestVlaamse stad en meer bepaald Ieper.

Vijftig verschillende smaken


Ze kondigden het smakelijke nieuws aan op hun Facebookpagina. De grote opening van Hill’s Donuts Ieper vindt plaats op vrijdag 1 februari om 10 uur en de winkel zal gevestigd zijn op de Neermarkt. Het concept is hetzelfde als in de andere winkels. Zo’n vijftig verschillende smaken en dat met originele vullingen of toppings. Denk maar aan gezouten karamel, vanille-smarties of cola.

Hill’s Donuts heeft grote plannen voor 2019, want eerder maakten ze al bekend dat er ook winkels komen in Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel. De winkel in Rijsel ging in het najaar van 2018 jammer genoeg dicht, maar zou ook deze maand verhuizen naar een ander pand in de stad.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '