Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Al gaan ze hun wedstrijd toch lichtjes moeten aanpassen als ze die willen vinden…

Een smak prijzengeld en een jaarvoorraad aan chips? Doritos is op zoek naar hun ultieme superfan

Ben jij net zoals wij ook zo verslaafd aan chips? Dan hebben wij goed nieuws, want bij Doritos zijn ze op zoek naar hun ultieme superfan. De winnaar krijgt zo’n 20.000 euro aan prijzengeld én een jaarvoorraad aan tortillachips. Wij hebben ons alvast kandidaat gesteld!


Om kans te maken op deze fantastische prijs moet je eerst een formulier invullen. Hier moet je bewijzen dat je voldoende kennis hebt over Doritos en vragen ze je meteen om ook een nieuwe smaak te bedenken. Deze moet je vervolgens nog voorzien van een naam en een marketingplan.

May the odds be ever in your favor


De beste kandidaten gaan door naar de volgende ronde en mogen op gesprek op het hoofdkwartier van Doritos in Reading. Samen met comédienne Katherine Ryan kiezen ze dan dé ultieme superfan. Zo moet je onder andere bewijzen dat je trouw bent aan het merk. Enkele criteria zijn dan ook dat je al minstens twee jaar verslaafd bent aan hun tortillachips (check!) en moet je ook onder druk kunnen eten (dubbelcheck!).

Enige probleem? Bij Doritos beperken ze hun zoektocht momenteel tot het Verenigd Koninkrijk. Zo gaan ze hun ultieme superfan nooit vinden, natuurlijk! Inschrijven kan nog tot en met 16 april, en wij overwegen toch om onze woonplaats stiekem aan te passen. Een leugentje om bestwil moet soms kunnen, toch?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '