Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Omar Lopez via Unsplash

Geniet ten volle van jullie momenten samen!

Deze 27 dingen moeten op de bucketlist van jou en je beste vriend(in) staan

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wil jij nog meer uit je momenten met je beste vriend(in) halen? Speciaal voor jullie hebben wij een bucketlist die daarbij kan helpen samengesteld, vol dingen die jullie samen kunnen (en eigenlijk móéten) doen. Go for it!

Je beste vriend(in) is zonder twijfel je soulmate. Hij/zij is altijd in voor het volgende belachelijke avontuurtje, een broodnodige babbel of een avond met een fles rosé en uren Netflixplezier. Hebben jullie deze 27 dingen al gedaan?

1. Maak een reisje.

Of het nu om een chillvakantie, een reis met elkaars familie of een verre reis buiten Europa gaat, jullie moeten toch minstens één keer samen in een ander land vertoeven? Wie weet wordt het wel een jaarlijkse traditie! Zijn jullie avontuurlijk aangelegd? Dan is een road trip een leuk idee!

2. Haal een nachtje door.

Je hoeft niet per se student te zijn om een nachtje door te halen. Ook als werkende mens kan en mag dat perfect! Zorg er wel voor dat je een volledig weekend hebt om ervan te bekomen, want anders wordt het een helse maandag.

3. Ga mensen kijken in het park.

Niets is leuker dan samen met je bestie mensen bespioneren. Jullie kunnen er zelfs een spel van maken. Zo kunnen jullie bij elk persoon een verhaaltje verzinnen op basis van hoe die eruitziet, wat hij of zij doet en bij wie hij of zij is. Pret verzekerd!

4. Doe samen vrijwilligerswerk.

Zijn jullie allebei echte dierenliefhebbers? Ga dan samen helpen in een dierenasiel. Als jullie liever mensen helpen, kunnen jullie bijvoorbeeld bij de Voedselbank een handje toesteken. Willen jullie iets goeds doen en ondertussen ook een ander land verkennen? Via Kilroy kan je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk doen in het buitenland.

5. Neem matching tattoos.

Heel hip? De minimalistische tattoo.

6. Hou een marathon van je favoriete serie.

Je favoriete serie herbekijken is trouwens goed voor je!

7. Plan een verwendag.

Trakteer jezelf op een dag vol spabehandelingen, een manicure, een pedicure, een kappersbezoek... You name it! Niets is leuker dan met z’n tweeën verwend worden. Ondertussen kunnen jullie urenlang praten.

8. Ga uitgebreid aan de slag in de keuken.

Tover een erg fancy maaltijd op tafel met zowel een voor- als een hoofdgerecht. Natuurlijk mag een dessert achteraf niet ontbreken. Dat wordt samen smullen!

9. Neem onderwaterfoto’s.

Gaan jullie een dagje zwemmen? Vergeet de onderwatercamera dan niet en neem de gekste foto’s.

10. Ga de hele dag shoppen.

Stap elke winkel binnen en pas alles wat jullie mooi vinden. Tijdens het passen kunnen jullie de gekozen outfits showen aan elkaar alsof jullie op de catwalk lopen.

11. Geef elkaar een make-over.

Terwijl jullie toch bezig zijn, kunnen jullie ook een outfit voor elkaar uitkiezen. Eenmaal thuis geven jullie elkaar een bijpassend kapsel en dito make-uplook.

12. Ga naar het concert van jullie favoriete artiest.

Samen jullie favoriete liedjes meezingen? Zalig!

13. Ga kamperen.

Hier vind je alvast enkele inpaktips die van pas zullen komen.

14. Leer samen een taal.

Hebben jullie altijd al vloeiend Spaans willen spreken? Volg dan samen lessen. Studeren is altijd leuker met twee, niet?

15. Geef een verrassingsfeestje voor elkaar.

Iedereen verdient het om minstens één keer in zijn/haar leven verrast te worden met een over the top feestje. Jullie kennen elkaar het allerbest, dus dat is makkelijk geregeld.

16. Probeer een extreme sport.

Wees voor één keer geen angsthaas en doe eens een extreme sport zoals parachutespringen of raften.

17. Ga samen naar een pretpark.

En ga meteen in de gekste achtbaan!

18. Lees hetzelfde boek.

Nadien kunnen jullie het uitgebreid bespreken. Je richt als het ware een soort van miniboekenclub op!

19. Maak een tijdcapsule.

Schrijf een brief naar elkaar, steek er wat leuke aandenkens bij en begraaf de capsule op een plek waar jullie hem binnen twintig jaar kunnen opgraven.

20. Maak een mix tape voor elkaar.

Een mix tape hoeft niet enkel iets tussen geliefden te zijn. Ook beste vrienden kunnen er namelijk eentje voor elkaar maken. Verzamel jullie favoriete liedjes en wissel ze uit. Wedden dat jullie heel wat nieuwe muziek ontdekken?

21. Ga volgende zomer naar een festival.

Iedereen moet eens in zijn/haar leven een festival mét camping bezocht hebben – niet alleen omwille van de steengoede artiesten, maar ook voor de ervaring op zich.

22. Plan elkaars toekomst.

Zijn jullie allebei nog niet gesetteld? Beschrijf dan welk leven jullie zien bij elkaar en plan zo elkaars toekomst. Wie weet komen er verrassende dromen uit de bus.

23. Start een nieuwe hobby of DIY-project.

Pottenbakken, fotograferen, breien… Het zijn maar enkele van de vele dingen die jullie kunnen doen.

24. Bouw een tentenkamp met al jullie dekens en kussens.

Willen jullie je weer even kind voelen? Dan is dat de ideale manier! Zorg voor popcorn en roddel over jullie crushes. Het enige nadeel: achteraf moeten jullie alles zelf opruimen.

25. Ga samen naar het casino.

Trek een mooie jurk aan en maak je op. Bestel een lekker drankje en beleef de avond van je leven. Wie weet ontmoeten jullie knappe vrijgezellen!

26. Koop vriendschapsbandjes.

En dan hebben we het niet over die goedkope zelfgemaakte bandjes, maar over een chiquer exemplaar. Tegenwoordig kan je op een heleboel webshops een gouden of zilveren armbandje personaliseren.

27. Ga wijn proeven.

En analyseer elkaars persoonlijkheid aan de hand van jullie favoriete wijn.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '