https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Onze favoriet: de ninja!

Apple lanceert binnenkort een heleboel toffe nieuwe emoji’s

Het was gisteren World Emoji Day en Apple gebruikte die gelegenheid om een voorsmaakje te geven van zijn nieuwe reeks emoji’s die in de herfst beschikbaar zullen zijn in iOS14.


Soms zegt een beeld veel meer dan duizend woorden, en laat dat nu net handig zijn als je een sms’je stuurt. Daarom gebruiken we maar al te graag de verschillende emoji’s in ons chatverkeer. Een hartje of aubergine (hihi) naar ons lief om te tonen dat we hem/haar graag zien, een zonnetje naar onze ouders om te laten weten dat alles goed gaat op vakantie en een koffie-symbooltje naar onze BFF om te vragen of zij/hij zin heeft in een terrasje. Poepsimpel en overduidelijk. We zijn dan ook ontzettend blij dat Apple zijn verzameling emoji’s blijft uitbreiden. Ter ere van de World Emoji Day gisteren gaf het ons een voorsmaakje van 13 nieuwe symbooltjes die deel uitmaken van een hele nieuwe lading.

 

© Apple

 

Realistisch hart en ninja


We zien onder meer een bever, een boemerang, een realistisch hart, longen, een piñata, het transgendersymbool, een ninja en een Italiaans handgebaar. De emoji’s maken deel uit van iOS14 dat later in de herfst beschikbaar zou moeten zijn voor alle Apple-gebruikers. In totaal zouden er maar liefst 117 nieuwe emoji’s bijkomen. Het bedrijf wil met de nieuwe toevoegingen ook blijven inzetten op genderneutraliteit en diversiteit.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten