Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jernej Gray via Unsplash

Wie daag jij straks uit?

MUST TRY: dankzij de app Houseparty kan je samen met je vrienden spelletjes spelen

Mis jij momenteel het gezelschap van je vrienden? Volkomen normaal, maar gelukkig kan je samen e-peritieven en bestaan er verschillende apps waar je met meer dan 6 personen kan facetimen. Nu hoeft het niet alleen bij praten te blijven, want dankzij de applicatie Houseparty kunnen jullie samen spelletjes spelen. Let the games begin!


De app Houseparty bestaat al enkele jaren, maar wint nu – begrijpelijk – opnieuw aan populariteit. Via de applicatie kan je namelijk niet alleen videochatten met een grote groep vrienden, maar kunnen jullie ook een mix van spelletjes met elkaar spelen.

Een eerste spelletje dat je kan spelen, is ‘Heads Up’. Hier moet je het woord op jouw kaartje raden met de hulp van je vrienden en dit binnen een bepaalde tijd. Bij ‘Quick Draw‘ moet je een bepaald object tekenen en is het aan de tegenpartij om te raden wat je getekend hebt. Verder heb je nog ‘Chips & Guac’ waarbij alles draait om woordassociatie en in het onderdeel ‘Trivia’ moet je vragen correct beantwoorden.

Om te kunnen spelen, moet je de app Houseparty downloaden en vervolgens een account aanmaken. Nadien kan je vrienden uitnodigen of toevoegen en kunnen jullie in de virtuele wereld met elkaar praten en spelletjes spelen. Nog een handige tip van Mascha Feoktistova van Beautygloss: als je met een select groepje vrienden aan het praten bent, kan je je kamer locken. Zo kan niet zomaar iedereen in je gesprek komen.

Je kan de applicatie hier downloaden voor iOS en Android.

Meer thuisfun:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '