Home celebs ZIEN: Kylie Jenner voor het eerst gespot sinds de geboorte van haar...

ZIEN: Kylie Jenner voor het eerst gespot sinds de geboorte van haar dochtertje

Begin februari werd haar dochtertje Stormi geboren 👶.

Kylie Jenner
YouTube: Kylie Jenner

Kylie Jenner leek heel even (zo’n negen maanden om precies te zijn) van de aardbol verdwenen, maar sinds de geboorte van haar dochtertje Stormi is ze weer helemaal terug. Zo zijn er voor de eerste keer sinds haar zwangerschap weer foto’s opgedoken van de realityster.

Als je wil leren hoe je iemand moet ontwijken, dan moet je bij Kylie Jenner zijn. Ze is er namelijk in geslaagd om negen maanden uit de spotlight te blijven, maar nu werd ze voor het eerst weer door de paparazzi gespot.

Na de geboorte van Stormi heeft Kylie een hartverwarmend filmpje van haar zwangerschap online gezwierd en nu heeft de realityster haar normale leven weer hervat. Zo werd ze samen met haar beste vriendin Jordyn Woods in het openbaar gespot terwijl ze op weg waren naar een meeting.

Kylie koos niet voor een strak jurkje zoals we van haar gewoon zijn, maar besloot om het casual te houden. Ze droeg namelijk een zwarte short en een oversized wit vestje. Benieuwd of we nu opnieuw meer te zien zullen krijgen van haar, want buiten de aankondiging van Stormi bleef het ook op sociale media verdacht stil.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.