Home celebs ZIEN: deze BV’s stonden vanochtend aan de schoolpoort

ZIEN: deze BV’s stonden vanochtend aan de schoolpoort

Back to school!

schoolpoort
Instagram: erikavantielen

De zomervakantie is voorbij en vandaag trokken alle kinderen in België weer richting de schoolpoort. Voor veel ouders een moeilijk moment en dat is bij bekend Vlaanderen niet anders. Deze BV’s hebben vanochtend hun kroost afgezet en deelden hun 1 september-momentje op sociale media.

Zo ging het zoontje van Isabelle A vandaag naar het tweede leerjaar, inclusief een nieuwe boekentas van Kipling. Aaah, nostalgie!

#ready #eersteschooldag #tweedeleerjaar #boekentas #kipling

A post shared by IsabelleA (@isabelleada) on

Ook Evi Hanssen heeft vanochtend haar twee zonen richting de schoolpoort gestuurd en dat vond de presentatrice duidelijk niet zo erg.

💙 Ze zijn er zo klaar voor! (En ik was er een beetje klaar mee 😉) #1september #scoutdibono#macdibono

A post shared by Evi Hanssen (@evihanssen) on

Bij de twee bengels van Erika Van Tielen was de situatie duidelijk omgekeerd, maar de ‘Familie’-actrice heeft de kunst van het acteren duidelijk doorgegeven aan haar kroost. ‘Don’t let this pic fool you, they were very happy to go #backtoschool. Honestly.’, klonk het onder de foto.

Don't let this pic fool you, they were very happy to go #backtoschool. Honestly. #finneman #littlerowen #nopicspleasemom

A post shared by Erika Van Tielen (@erikavantielen) on

Voor Kürt Rogiers was vandaag een mijlpaal, want zijn oudste dochter ging vandaag voor het eerst naar de middelbare school. Zijn jongste dochter pakt dit jaar het vierde leerjaar aan. Succes, meisjes!

An Lemmens en haar dochter Zappa-Rosa hebben alvast een goed voornemen voor het nieuwe schooljaar: veel lezen. De presentatrice heeft een foto op Instagram gepost waarbij ze een lading aan voorleesboekjes laat zien.

Voor Veronique De Kock was 1 september een moeilijk moment. ‘Mama is zo flink geweest’, schrijft ze onder haar Instagramfoto. Verder wenst Veronique haar zoontje Maximillien veel succes toe tijdens het komende schooljaar.

Good luck baby… #loveyoutothemoonandback🌙❤️ mama is zooo flink geweest

A post shared by Veronique De Kock🎀 (@veroniquedekock) on

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.