Home celebs BV’s helpen kinderen de straat oversteken op de eerste schooldag

BV’s helpen kinderen de straat oversteken op de eerste schooldag

Eline, Zoë en Adil to the rescue!

GVA

De eerste schooldag gaat vaak gepaard met heel druk verkeer. Om ervoor te zorgen dat de kindjes in Antwerpen veilig op de schoolbanken raakten, schakelde de lokale politie enkele BV’s in. Eline De Munck, Adil El Arbi en Zoë Van Gastel hielpen de leerlingen de straat oversteken.

Het verkeer in Antwerpen verloopt sowieso al chaotisch en zeker op 1 september als duizenden kinderen na een deugddoende zomervakantie opnieuw naar school moeten. De Antwerpse politie had een tof idee om dit alles in goede banen te leiden én de kindjes tegelijkertijd een plezante start te bezorgen.

High five

Ze deden beroep op enkele BV’s die aan de drukke kruispunten de kinderen hielpen oversteken. Regisseur Adil El Arbi, presentatrice Eline De Munck en social influencer Zoë Van Gastel hadden handige tips voor de leerlingen. ‘Elkaars handje vasthouden’, aldus Eline die een babbeltje slaat met een paar tienermeisjes. ‘Goed links en rechts kijken, ook al is het groen’, zegt Adil terwijl ie vuistjes en high fives uitwisselt met de jongeren.
Schooljaar 2017-2018 is voor de Antwerpse jeugd alvast onvergetelijk gestart en ze hebben onmiddellijk al iets om thuis te vertellen bij het avondeten.

Bekijk het filmpje hier.

Bron: GVA

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.