Home celebs ZIEN: Shay Mitchell kwam het geslacht van haar baby op een wel...

ZIEN: Shay Mitchell kwam het geslacht van haar baby op een wel erg opvallende manier te weten

Zo'n speciale gender reveal hebben we nog nooit gezien!

Shay Mitchell laat er geen gras over groeien. Een kleine eweek geleden maakte de ‘Pretty Little Liars’-actrice bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Vandaag zwierde ze dan weer een video online waarin ze het geslacht van haar baby bekendmaakt. Al kwam ze het nieuws zelf op een heel opmerkelijke manier te weten… Kijk zelf maar!

Toen Shay Mitchell vorige week haar bolle buik op Instagram liet zien, waren haar fans even van de kaart. De actrice is namelijk al zes maanden zwanger en heeft dat nieuws al die tijd verborgen gehouden. In een video op haar YouTube-kanaal vertelde Shay dat ze zich niet meer wil verstoppen en belooft ze om haar avonturen als mommy to be te delen op haar kanaal.

Nu, enkele dagen later, krijgen we al een update van de ‘Pretty Little Liars’-actrice. Op haar account heeft ze namelijk het geslacht van haar baby bekendgemaakt. Zelf kende ze dat niet op voorhand, maar haar assistente was wel op de hoogte. Die had dan ook een redelijk opmerkelijke verrassing voor Shay en haar partner Matt Babel georganiseerd. Zo zitten Shay en Matt buiten op een stoel wanneer een blauwe en een roze Power Ranger opduiken. Plots begonnen de twee te vechten, en er kan er natuurlijk maar een de winnaar zijn…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Spoileralert

Shay Mitchell zelf was ervan overtuigd dat het een jongen zou worden, maar haar omgeving dacht er anders over. Bijna iedereen zei dat het een meisje was, en ze hadden nog  gelijk ook. Op het einde van de video zien we namelijk dat de roze Power Ranger als winnaar uit de bus komt. It’s a girl!

Lees ook: