Home celebs OMG: hoogzwangere fan bevalt tijdens concert van P!nk

OMG: hoogzwangere fan bevalt tijdens concert van P!nk

De baby kreeg de naam Dolly Pink.

© getty images

Hoogzwangere Denise Jones woonde een concert bij van P!nk toen ze plots weeën kreeg. Vijf minuten later zette de vrouw achter de coulissen een dochtertje op de wereld.

Vanavond staat P!nk op de mainstage van Rock Werchter. Dinsdag trad de popdiva nog op in Liverpool in Engeland. Gigafan Denise Jones was hoogzwanger, maar ze liet zich niet door haar bolle buik tegenhouden om van het concert te genieten. De baby dacht daar helaas anders over…

Dolly Pink

Tijdens het allereerste liedje ‘Get This Party Started’ kreeg de vrouw, die 36 weken ver was, plots weeën. Het aanwezige medische team haalde Denise vlug uit de zaal, maar de vrouw bleek al te ver gevorderd om haar nog naar het ziekenhuis te brengen. Nog geen vijf minuten later beviel Denise dan ook in de EHBO-kamer van een dochtertje.

Met zowel de mama als het kindje gaat alles goed. Al is Denise wel een beetje teleurgesteld dat ze het concert van haar grote idool miste. Ze wilde haar dochtertje Dolly Louise noemen, maar ze besloot gezien de uitzonderlijke omstandigheden van de geboorte haar Dolly Pink te dopen.

P!nk, die ondertussen het stadium in vuur en vlam zette, kreeg achteraf pas te horen wat er was gebeurd tijdens haar optreden. Ze deelde het prachtige nieuws ook zélf op haar Instagrampagina. ‘Dolly Pink wilde het feestje in gang zetten’, schreef de zangeres al lachend. Dat zal de teleurstelling van Denise ongetwijfeld toch een beetje verzachten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.