Home celebs Lea Michele is mama geworden van haar eerste kindje

Lea Michele is mama geworden van haar eerste kindje

De 'Glee'-actrice en haar man kozen bovendien voor een originele naam.

lea michele
© Getty

Lea Michele (33) is mama geworden van haar eerste kindje, dat bevestigde een bron aan het Amerikaanse People. Het is bovendien ook de eerste keer dat de ‘Glee’-actrice en haar man Zandy Reich mama en papa geworden zijn.

Afgelopen donderdag, op 20 augustus, is Lea Michele voor de eerste keer mama geworden. Zelf maakte de ‘Glee’-actrice het nieuws nog niet officieel bekend, maar het nieuws van haar bevalling werd bevestigd door een bron aan het Amerikaanse People. ‘Iedereen is gelukkig en gezond. Ze zijn ook ontzettend dankbaar’, klinkt het daar.

Op een foto is het nog eventjes wachten, maar het geslacht en de naam van hun kindje zou wel al bevestigd zijn. Zo is Lea Michele bevallen van een zoontje genaamd Ever Leo. Origineel!

View this post on Instagram

So grateful ?

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zowel voor de actrice als voor haar man Zandy Reich is het hun eerste kindje. De twee zijn samen sinds juli 2017 en niet veel later vroeg hij haar ook al ten huwelijk. In 2019 stapte het koppel uiteindelijk in het huwelijksbootje en gaven ze elkaar het jawoord voor zo’n 200 genodigden. Een baby was voor het koppel dan ook de volgende stap en zowel Lea als Zandy hadden een vurige kinderwens. Zo bevestigde een bron in april dat ze er altijd van droomden om ouders te worden.

Lees ook: