Home celebs ‘OITNB’-actrice Laverne Cox is het nieuwe gezicht van Beyoncés Ivy Park

‘OITNB’-actrice Laverne Cox is het nieuwe gezicht van Beyoncés Ivy Park

De eerste campagnebeelden zien er alvast prachtig uit

Laverne Cox
Ivy Park

‘OITNB’-actrice Laverne Cox en Beyoncé hebben een tijdje geleden al bekendgemaakt dat er een samenwerking op komst was, maar deze week hebben de twee hun geheim project eindelijk onthuld. Laverne is namelijk een van de gezichten van Beyoncés Ivy Park-collectie voor het najaar, en de campagnebeelden zien er alvast prachtig uit.

Laverne Cox, die we allemaal kennen uit ‘Orange Is the New Black’ is – net zoals wij – een grote fan van Beyoncé.  In een interview met ‘PeopleStyle’ vertelde de actrice dat samenwerken met Queen B altijd al een droom was van haar.

Laverne Cox

‘Om eerlijk te zijn, lijkt het niet echt. Het voelt aan als een rare fantasie die ik al heb sinds de tijden van Destiny’s Child. Het voelt fantastisch om deel uit te maken van een merk dat me al ontzettend geïnspireerd heeft en om samen te kunnen werken met een vrouw die niet alleen een inspiratiebron is voor mij, maar ook voor de rest van de wereld.’

Laverne Cox

De 45-jarige actrice straalt in de sportcollectie van het merk en mag zich samen met choreografe Karen McDonald en modellen Grace Bol en Souffrant Ralph hét gezicht van Ivy Park noemen.

Lees ook: