Home celebs ZIEN: het internet lacht zich een kriek om deze mama die Beyoncés...

ZIEN: het internet lacht zich een kriek om deze mama die Beyoncés fotoshoot imiteert

Close enough!

© Instagram: @beyonce / Facebook: Sharon Kellaway

Een dikke maand geleden baarde Beyoncé nog een tweeling en enkele dagen geleden postte ze al een perfecte foto van zichzelf en haar kleine spruitjes op haar Instagrampagina. De Ierse Sharon Kellaway probeerde hetzelfde te doen met haar kersverse tweeling…

… zonder al te veel succes. Sharon Kellaway werd in februari mama van een tweeling. Ze drapeerde een fleecedeken om haar schouders en poseerde in haar achtertuin tussen de bloemetjes, net zoals Beyoncé dat deed met haar tweeling Sir en Rumi, maar dan een tikkeltje amateuristischer. Want wie kan er nu zó’n perfecte foto nemen?

Ik heb wat zij heeft, dus ik dacht: waarom niet?

Een zesjarige fotograaf

Sharon kreeg geen professionele fotograaf als die van Beyoncé te pakken, maar haar zesjarige dochter legde het tafereel maar al te graag vast op beeld. ‘Ik vraag me af hoeveel foto’s er van Beyoncé gemaakt moesten worden, voor ze de juiste hadden ingeblikt’, vraagt Sharon zich luidop af.

Wat begonnen was als een mopje voor haar vriendinnen, eindigde in gigantisch veel likes en retweets op Facebook en Twitter. En dat had Sharon allesbehalve verwacht, vertelt ze in de Britse krant Mirror: ‘Het was gewoon willekeurig. Ik heb de tweeling, een deken, een sluier en bloemen in de tuin. Ik heb wat zij heeft, dus ik dacht: waarom niet? Ik wist wel dat mijn vrienden zouden gaan giechelen, maar dat het zo hard zo gaan had ik niet verwacht.

Posted by Sharon Kellaway on Friday, July 14, 2017

Posted by Sharon Kellaway on Friday, July 14, 2017

Posted by Sharon Kellaway on Friday, July 14, 2017

De gelijkenis is werkelijk treffend.

The likeness is uncanny …..

Posted by Sharon Kellaway on Friday, July 14, 2017

Dit is Sharons belachelijk schattige tweeling:

Posted by Sharon Kellaway on Friday, June 16, 2017

Lees meer:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.