Home celebs EINDELIJK: Beyoncé toont voor het eerst haar tweeling aan de wereld

EINDELIJK: Beyoncé toont voor het eerst haar tweeling aan de wereld

Finally!

Om het met de woorden van Erik Van Looy te zeggen: ’t is gebeurd. Beyoncé heeft ein-de-lijk een foto van haar pasgeboren tweeling gepost. Midden juni werd de zangeres gespot in Los Angeles toen ze het ziekenhuis binnenwandelde, maar op een foto van de baby’s was het nog even wachten. Tot nu!

In februari wisten we jullie te vertellen dat Beyoncé opnieuw in verwachting was. De zangeres heeft toen een – nu al legendarische – foto op Instagram gezet waar haar beginnende babybuikje duidelijk te zien was. Het nieuws van haar zwangerschap ging meteen heel de wereld rond, want Queen B had nog een extra verrassing voor haar fans. De ‘Formation’-zangeres was namelijk in verwachting van een tweeling.

Midden juni leek het zover te zijn, want Beyoncé en de rest van de familie Knowles werd gespot in de buurt van het ziekenhuis van Los Angeles. Wij hebben weken gewacht op enige vorm van bevestiging, maar die leek er nooit te komen. Wel werden er twee ballonnen, een roze en een blauwe, aan het ziekenhuis geleverd. Iedereen dacht meteen dat de zangeres bevallen was van een jongen en een meisje, en voor één keer lijken de geruchten te kloppen. Beyoncé en Jay Z hebben er inderdaad een zoon én een dochtertje bij.

They’re here!

Ook over de namen van Beyoncés tweeling werd er heel hard gespeculeerd. Eerst doken de namen Shawn en Bea overal op, maar niet veel later schreef de website TMZ dat het koppel de namen Sir en Rumi vastgelegd had als handelsmerk. En ook hier hebben we ondertussen duidelijkheid over gekregen (Thanks, B!), want het lijkt erop dat TMZ het bij het rechte eind had.

Maar genoeg geschreven! Na lang wachten stellen we jullie met veel plezier voor aan de tweeling van Beyoncé en Jay Z. Welkom, Sir en Rumi!

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.