Home celebs Kourtney Kardashian stopt met ‘Keeping Up With The Kardashians’

Kourtney Kardashian stopt met ‘Keeping Up With The Kardashians’

In het 18de (!) seizoen zal Kourtney een stuk minder te zien zijn.

kourtney kardashian
© Getty

Fans van ‘Keeping Up With The Kardashians’ zullen het binnenkort met een beetje minder drama moeten doen. In een interview met Entertainment Tonight maakte Kourtney Kardashian namelijk bekend dat ze voorlopig stopt met ‘KUWTK’ om zich te concentreren op haar gezin.

Na achttien (!) seizoenen kan een mens al eens zin hebben in verandering. Iets waar Kourtney Kardashian blijkbaar net zo over denkt, want de zus van Kim en Khloé zal binnenkort een stuk minder te zien zijn in ‘Keeping Up With The Kardashians’. Dat maakte ze zelf bekend in een interview met Entertainment Tonight. ‘Ik wil meer tijd doorbrengen met mijn gezin en daarom zet ik nu een stap terug’, aldus Kourtney.

Kim en Khloé lijken alvast vrede te hebben met de beslissing van hun zus. ‘We houden van haar en zullen haar zeker en vast missen. Mensen komen en gaan continu in dit gezin. Kourtney vertrekt misschien deze week, maar ze komt sowieso terug’, aldus Khloé.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: