Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

In het 18de (!) seizoen zal Kourtney een stuk minder te zien zijn.

Kourtney Kardashian stopt met ‘Keeping Up With The Kardashians’

Fans van ‘Keeping Up With The Kardashians’ zullen het binnenkort met een beetje minder drama moeten doen. In een interview met Entertainment Tonight maakte Kourtney Kardashian namelijk bekend dat ze voorlopig stopt met ‘KUWTK’ om zich te concentreren op haar gezin.


Na achttien (!) seizoenen kan een mens al eens zin hebben in verandering. Iets waar Kourtney Kardashian blijkbaar net zo over denkt, want de zus van Kim en Khloé zal binnenkort een stuk minder te zien zijn in ‘Keeping Up With The Kardashians’. Dat maakte ze zelf bekend in een interview met Entertainment Tonight. ‘Ik wil meer tijd doorbrengen met mijn gezin en daarom zet ik nu een stap terug’, aldus Kourtney.

Kim en Khloé lijken alvast vrede te hebben met de beslissing van hun zus. ‘We houden van haar en zullen haar zeker en vast missen. Mensen komen en gaan continu in dit gezin. Kourtney vertrekt misschien deze week, maar ze komt sowieso terug’, aldus Khloé.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '