Home celebs Josje reageert op kritiek rond haar ‘te snelle’ zwangerschap

Josje reageert op kritiek rond haar ‘te snelle’ zwangerschap

'Ik leef mijn leven zoals ik dat wil.'

Instagram @josjecoos

Josje maakte vorige week bekend dat ze samen met haar vriend Cle Gyimah haar allereerste kindje verwacht. Het ex-K3’tje kreeg naast felicitaties helaas ook heel wat kritiek van mensen die de zwangerschap ‘te snel’ vinden.

Josje Huisman, beter bekend als de vroegere blondine van K3, plaatste afgelopen vrijdag een mooie foto van zichzelf online mét een bol babybuikje! Zij en haar vriend Cle verwachten eind dit jaar hun allereerste kindje. Josje is in de wolken dat ze het goede nieuws eindelijk mag delen met de hele wereld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het ex-K3’tje werd uiteraard bedolven onder de felicitaties, maar toch waren er ook heel wat mensen die het nieuws totaal niet hadden zien aankomen en die vinden dat de zwangerschap er te snel kwam. Josje en Cle zijn immers nog maar een jaartje samen.

Naast iedereen die vanachter de computer of smartphone zijn zegje deed over het goede nieuws, waren er ook een aantal experts die zich bogen over de komst van een mini-Josje. Zo vertelde relatietherapeute en ‘Blind Getrouwd’-experte Sybille Vanweehaeghe in Het Laatste Nieuws dat het gangbare patroon is dat koppels zo’n twee jaar samen zijn voor ze aan kindjes beginnen.

‘Aandacht verdelen’

Volgens haar is het niet negatief dat het bij Josje vroeger gebeurde. ‘Ze is 32 jaar, dan moet je al eens durven springen‘, aldus Sybille in Het Laatste Nieuws. ‘Ze heeft al vele watertjes doorzwommen, dus dan weet je sneller of het goed zit. Het nadeel is dat het koppel hun aandacht nu zal moeten verdelen en dat de twee al snel de rol van geliefden moeten aanvullen met die van ouders.’

Iedereen kan ervan denken wat hij wil, maar het blijft natuurlijk Josjes leven en zij beslist zelf wat haar gelukkig maakt. Dat maakte ze nu ook duidelijk op haar sociale media. De blondine is het een beetje beu dat iedereen een mening heeft over haar zwangerschap en reageert op de kritiek.

Ze bedankt eerst en vooral de mensen die haar oprecht gelukwensten met de komst van haar kleine spruit. ‘Ik geniet zo enorm van dit wonderbaarlijk gebeuren en van de leuke reacties’, aldus Josje in haar Instagram Stories bij een foto van zichzelf met haar hand op haar bolle buikje.

‘Waar ik minder van geniet: ‘experts’ die gaan bekijken of dit wel of niet ‘te snel” is (?!)’, gaat de zangeres verder. ‘Hallo, I’m blessed! Ik leef mijn leven, zoals ik dat wil. That’s it!‘ Ze sluit het bericht af met een peaceteken. Ze heeft tot slot nog een heel duidelijke boodschap voor iedereen: ‘Moejenimeebemoeie’. Amen!

Lees ook: