Home celebs Josje vindt het jammer dat haar solodebuut geen succes is

Josje vindt het jammer dat haar solodebuut geen succes is

'Je kan helaas niet aan ieders verwachtingen voldoen.'

Photo News

Josje hoopte haar succesvolle tijd bij K3 door te trekken naar haar solocarrière. Helaas slaat haar eerste single niet aan. ‘Ik word daar niet vrolijk van’, aldus Josje in Dag Allemaal.

Josje lanceerde een paar maand geleden haar eerste solosingle ‘Gasolina’. Met een vette beat en een clip waarin een sexy Josje gehuld in een strakke bodysuit tussen gespierde mannen danst, zei ze het brave K3-tijdperk voorgoed vaarwel. Toch kan haar debuut als solozangeres op niet veel enthousiasme rekenen en kwam er heel wat negatieve commentaar op haar song.

Tegenvallende verkoop

Dat merk je ook in de verkoopcijfers van de single, die vallen danig tegen en ‘Gasolina’ kwam ook niet in de hitlijsten terecht. ‘Je kan helaas niet aan ieders verwachtingen voldoen’, vertelt Josje aan het Nederlandse magazine Viva. ‘Ik probeer me niet te focussen op al die meningen, want echt vrolijk word ik daar niet van.’

Afgetraind lijf

Al blijft de blondine ook haar nuchtere zelf. ‘Ik weet gelukkig ondertussen wel dat je kritiek in dit vak voor lief moet nemen.’ Ze geeft ook meer uitleg over de insteek van haar zwoele clip. ‘Begin dit jaar belde een radio-dj me op en hij vroeg, omdat ik toen nog vrijgezel was, of ik nog genoeg aantrok had van mannen. Ik zei dat de liefde wel op mijn pad zou komen, maar dat werd helaas verkeerd geïnterpreteerd in de media. Zij schreven dat ik vond dat er te weinig mannen op me afkwamen. Het gevolg was dat ik overladen werd op sociale media met berichten van mannen die indruk probeerden maken met hun dure auto of afgetraind lijf. Dat interesseert me niet en daarmee steek ik de draak in mijn clip.’

Liefde

Ondertussen wist één man wél indruk te maken op Josje: Cle. Het koppel is sinds deze zomer gelukkig samen en de liefde spat er van af op sociale media. ‘Ik wil graag een hond, en later uiteindelijk wel een kind‘, zegt Josje. Geluk in de liefde, is ongeluk in het spel?

Alles is leuker met @cledoingthings #samenopreis #citytrippie ✈??

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos) on

Bron: Dag Allemaal

Lees ook: