Home celebs ONGEZIEN: Josje en Kathleen kijken samen terug op K3

ONGEZIEN: Josje en Kathleen kijken samen terug op K3

Josje sprak ook openhartig over het einde van de 'oude' K3.

Josje en Kathleen
© Instagram @josjecoos

Eric Goens zorgde gisterenavond voor een staaltje ongeziene televisie. Hij kreeg Josje Huisman over de vloer in zijn Zuid-Afrikaanse versie van ‘Het Huis‘, maar tegen de avond nodigde hij nog een ander ex-K3‘tje uit. Enter: Kathleen Aerts.

Gisteren was ex-K3‘tje Josje Huisman te zien in het Eén-programma ‘Die Huis‘. Gastheer van dienst Eric Goens had speciaal voor deze gelegenheid een verrassingsbezoek gepland, want niemand minder dan Kathleen Aerts – de eerste blondine van K3 – stond opeens op het terras te wachten. De twee blondines waren blij om elkaar te zien en samen blikten ze terug op hun carrière als de blonde van K3.

Historisch beeld

Om het met de woorden van Eric himself te zeggen: het was een historische ontmoeting. Na Kathleens vertrek bij K3 vertrok ze naar Zuid-Afrika en daar woont de blondine nog steeds. ‘Nu ik hier ben, begrijp ik dus heel goed waarom jij hier woont’, klonk het bij Josje. ‘Kom jij hier ook wonen? Dan kunnen we hier een groepje beginnen’, grapte Kathleen. Yep, de sfeer zat er al meteen in.

Met een glaasje wijn spraken de twee over hun periode als de blondine bij K3. ‘Het was fantastisch wat wij hebben meegemaakt. Soms hadden wij 300 shows per jaar, en dat was echt topsport’, vertelde Kathleen. ‘K3 heeft me gebracht waar ik nu ben. Dat is iets om trots op te zijn’, vulde Josje aan.

Einde van K3

Eric had het natuurlijk ook met Josje over het einde van de ‘oude’ K3. Tijdens dat gesprek vertelde Josje in alle eerlijkheid over die periode. ‘Ik had het gevoel dat wij alles eruit hadden gehaald wat erin zat. Het voelde als de juiste keuze.’

Ik vind het geweldig wat ik heb meegemaakt, maar voor mij was de cirkel rond.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.