Home celebs ‘Ex-K3’tje Kathleen Aerts werkt met Regi aan een nieuwe single’

‘Ex-K3’tje Kathleen Aerts werkt met Regi aan een nieuwe single’

Benieuwd hoe dat gaat klinken!

Hola, het lijkt erop dat we binnenkort nieuw werk van ex-K3‘tje Kathleen Aerts (39) mogen verwachten. Volgens Het Laatste Nieuws dook ze in de studio met dj Regi Penxten om een nummer voor de gloednieuwe film van ‘F.C. De Kampioenen‘ op te nemen.

Kathleen Aerts is back! Of toch volgens Het Laatste Nieuws, want daarin staat te lezen dat Kathleen en dj Regi Penxten samen aan nieuw nummer hebben gewerkt voor de derde film van ‘F.C. De Kampioenen‘. Die film speelt vanaf 20 december in de cinemazalen, dus we zullen nog even moeten wachten op het nieuwe werk van dat topduo. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat.

Na haar avontuur bij K3 begon Kathleen aan haar solocarrière. Ze schreef een aantal eigen kindernummers, zoals ‘Vliegen’ en ‘Zumba Yade’, maar de blondine wilde zich vooral focussen op haar gezin in Zuid-Afrika.

Jongdementie

De mama van Kathleen lijdt aan jongdementie, en daarom verhuisde ze mee naar het verre Afrika. Kathleen lanceerde in 2015 het boek ‘Voor altijd mijn mama‘, waarin ze eerlijk praat over de ziekte waarmee haar mama dagelijks geconfronteerd wordt.

En het is niet bij één boek gebleven, want onlangs bracht ze haar tweede verhaal op de markt. In ‘Lily en Max, in de wereld van omalees je het verhaal rond dementie door de ogen van kleinkinderen van mensen met jongdementie.

Bron: Het Laatste Nieuws

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.