Home Lifestyle Film ZIEN: Eén dropt nieuwe trailer van de derde ‘F.C. De Kampioenen’-film

ZIEN: Eén dropt nieuwe trailer van de derde ‘F.C. De Kampioenen’-film

Is dat Jan Vertonghen?!

Hoerie, hoera! Eén zette zonet de allernieuwste trailer van ‘F.C. De Kampioenen Forever’ online. Kijk snel verder, want het ziet ernaar uit dat onze favoriete voetbalploeg weer een heleboel gekke dingen gaat beleven. Van een confrontatie met wilde dieren tot een ontploffing van hier tot in Afrika. Letterlijk dan.

Binnenkort is het weer zover: dan kunnen we nog eens met de hele familie een cinema-avondje inplannen in onze agenda voor de derde film van ‘F.C. De Kampioenen‘. Deze keer reist de voetbalploeg niet naar Frankrijk of Thailand, maar wel naar het warme Afrika. Daar gaan ze op zoek naar nieuwe stervoetballers. Maar wat gebeurt er met Carmen? Wordt Pascale aangevallen door een leeuw? Verovert Ronald het hart van een Afrikaanse schone? En blijven de Kampioenen ‘forever’ bestaan of kan Fernand opnieuw roet in het eten gooien? Spanning à volonté!

Gastrollen

Om onze nieuwsgierigheid al een beetje te stillen, zette Eén vandaag een nieuwe trailer online. Zoals gewoonlijk zijn de vaste voetballers en hun vrouwelijk gezelschap van de partij, maar er verschijnen ook een aantal bekende koppen. Zo maakt Marcske onder andere kennis met dé echte Jan Vertonghen en sportjournalist Ruben Van Gucht staat klaar om de mannen te interviewen. Dat is alweer een extra reden om een ticketje voor de film te kopen.

‘F.C. De Kampioenen Forever’ verschijnt op 20 december in de cinema.

Nog meer films om naar uit te kijken:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.