Home celebs Babyboom bij de familie Huisman: ook de zus van Josje is zwanger

Babyboom bij de familie Huisman: ook de zus van Josje is zwanger

Ook voor haar zus Arjette is het haar eerste kindje.

Josje
Photonews

Er is de laatste tijd heel wat te vieren bij de familie Huisman. Zo is namelijk niet alleen Josje zelf in verwachting van haar eerste kindje, maar is ook haar jongste zus Arjette zwanger. Dat heeft het ex-K3’tje zelf laten weten via haar Instagramaccount.

‘Babyboom bij de Huismannetjes’, kon je afgelopen weekend lezen op het Instagramaccount van Josje. Zo is de blonde zangeres momenteel op hetzelfde moment zwanger als haar jongste zus Arjette. Voor beiden is het hun eerste kindje, dus is het voor de twee zussen alvast heel speciaal dat ze dit samen kunnen beleven.

New chapter in life ❤️#pregnant #20weeks #boyorgirl #excited #baby

A post shared by Arjette Huisman (@arjetteh) on

De details van haar zwangerschap wil Josje liever voor zich houden, maar in een recent interview vertelt de zangeres dat ze uit een groot gezin komt. ‘Naast haar heb ik nog twee oudere zussen en twee broers. Zij hebben allemaal al kinderen.’ Voor Josje is het verder nog even wachten tot ze haar kleine spruit kan vasthouden. Het ex-K3’tje is uitgerekend voor dit najaar. Voor haar zus Arjette is het minder lang wachten. Zij zou binnen enkele weken al bevallen. Dat gaan nog spannende tijden worden voor de familie Huisman!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.