Home FASHION & BEAUTY Fashion VIDEO: Flair’s Angels x Josje: Luipaardprint voor dierenvrienden

VIDEO: Flair’s Angels x Josje: Luipaardprint voor dierenvrienden

Wat krijg je als je die liefde voor mode én Moeder Natuur combineert?

Flair’s Angels zijn eindelijk weer uit hun schoonheidsslaapje ontwaakt en klaar voor een seizoen vol hilarische modetips en -tricks! Ze maken deze zomer onze Belgische kust onveilig in stijl en krijgen daarvoor hulp van hun meest fashionable vrienden. Deze week polst niemand minder dan Josje Huisman naar de do’s en don’ts van luipaardprint.

Als zangeres, actrice én stijlicoon is Josje Huisman bij ons een vaste waarde. De matching outfits liet ze achter in het K3-tijdperk en sindsdien kiest de Nederlandse steevast voor originele combinaties en eigenzinnige trends. Maar ze inspireert niet enkel met haar looks, want Josje is een echte dierenvriend die vegan eet en opkomt voor het milieu!

Wat krijg je als je die liefde voor mode én Moeder Natuur combineert? De ideale opdracht voor onze Angels. Josje daagt hen namelijk uit om luipaardprint op stijlvolle wijze te combineren. Rrrrauw!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten