https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Jennifer Lopez maakt relatie met Ben Affleck nu ook zelf Instagram official

Jennifer Lopez maakt relatie met Ben Affleck nu ook zelf Instagram official

Met die kusfoto valt Bennifer 2.0 niet meer te ontkennen!

jennifer lopez ben affleck
© Getty

Jennifer Lopez vierde gisteren haar 52ste verjaardag, en deelde ter ere van die birthday een aantal foto’s op Instagram. Die reeks sloot ze af met een kusfoto van haar en Ben Affleck en maakt zo de relatie zelf Instagram official!

De geruchten dat Ben Affleck (48) en Jennifer Lopez (52) terug samen zijn, doen al een tijdje de ronde en midden juni werd Bennifer zelfs al kussend gespot. Gisteren werd het koppel nog door ‘The King Of Queens’-actrice Leah Remini Instagram official gemaakt toen ze een video met foto’s van haar verjaardagsfeestje deelde.

Kusfoto

Nu maakt ook J.Lo zelf haar relatie met Ben Instagram official. Ze vierde haar verjaardag op een jacht en deelde een aantal bikinifoto’s van dat dagje op zee. Met dat reeksje bewijst ze niet alleen hoe goed ze er op haar 52ste nog uitziet, maar bevestigt ze ook haar relatie met Ben Affleck. J.Lo sloot de fotoreeks namelijk af met een kusfoto waarop de ‘Pearl Harbor’-acteur zijn armen rondom haar geslagen heeft terwijl hij haar innig zoent. Affleck deelde (voorlopig) geen foto’s van zijn vriendin op Instagram.

In de reacties wensten fans en andere celebs Jennifer Lopez een gelukkige verjaardag en reageerden ze op het officiële Bennifer-kiekje. ‘Hustlers’-producent Elaine Goldsmith Thomas prees haar in de comments ook over de manier waarop ze de relatie officieel maakt. ‘Ik bedoel, als je Instagram official gaat, doe het zoals @jlo’.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: