Home celebs Jay-Z lijkt op nieuw album toe te geven dat hij Beyoncé inderdaad...

Jay-Z lijkt op nieuw album toe te geven dat hij Beyoncé inderdaad bedroog

Oh no, he didn't...

Een dik jaar geleden zette Beyoncé haar Beyhive – en de rest van de wereld – op z’n kop met het album ‘Lemonade’, waarop ze het verhaal lijkt te vertellen van het bedrog van haar man Jay-Z. Die laatste bracht nu zelf een nieuw album uit, en fans geloven dat hij Beys bedrogverhaal bevestigt met de track ‘Family Feud’, waarop niemand minder dan – jawel – Beyoncé meezingt.

Family Feud

Jay-Z deelde pas vanochtend z’n nieuw album ‘4:44’ op het streamingplatform Tidal, maar de grootste fans van de rapper hebben het hele ding al van voren naar achteren bestudeerd. Hun oor viel vooral op het zesde nummer van het album, genaamd ‘Family Feud’, waarin de rapper in één zin insinueert dat hij Queen B inderdaad bedroog.

Yeah, I’ll fuck up a good thing if you let me / Let me alone, Becky

Jay-Z rapt: ‘Jep, ik zal iets goed naar de kl*ten doen als je me de kans geeft/ Laat me gerust, Becky’. Met ‘Becky’ lijkt de rapper te verwijzen naar ‘Becky with the good hair’, de vrouw die Beyoncé er op haar album ‘Lemonade’ van beschuldigt met haar man te hebben geslapen. ‘Becky’ is bovendien een term die door Afro-Amerikanen vaak gebruikt wordt om een blanke vrouw te beschrijven, wat voorkomt uit de intro van de rapklassieker ‘Baby Got Back’ van Sir Mix-A-Lot.

Extra opvallend is dat Beyoncé meedoet in het lied. De zangeres heeft geen tekst, maar je hoort haar heel het lied door ‘Aaah’, ‘Oooh’ en ‘Yeaah’ zingen terwijl Jay-Z rapt. Bey lijkt zo te tonen dat ze haar man vergeven heeft, of dat ze dat alleszins wil doen.

Boze Beyhive

Is heel dit gedoe gewoon een stunt van Beyoncé en Jay-Z om meer aandacht te krijgen voor hun albums? Goed mogelijk, denken wij. Maar de fans van Beyoncé zijn boos en teleurgesteld, en dat laten ze horen op Twitter.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.