Home celebs OEPS: John Legend redt echtgenote Chrissy Teigen nét op tijd van een...

OEPS: John Legend redt echtgenote Chrissy Teigen nét op tijd van een nipple slip op het podium

En dat terwijl hij haar een serenade zingt. Superman, much?

Liefde is er voor elkaar zijn in goede en gênante tijden, en dat weet zanger John Legend. Wanneer hij tijdens een van z’n optredens een sexy dansje doet met z’n echtgenote en model Chrissy Teigen, wil haar tepel even hallo komen zeggen. Maar dat is buiten Johns razendsnelle reactie gerekend.

Nipplegate 2.0?

Je kan nog zo vaak ‘Free the nipple!’ schreeuwen als je wil, een nipple slip is voor het gros van de vrouwen nog altijd een enorm gênante gebeurtenis. Laat staan dat het gebeurt op een podium voor duizenden mensen die dan ook nog eens tientallen filmende smartphones op je richten. Het overkwam de hilarische Chrissy Teigen, maar dankzij John Legend werd het tepelincident heel wat minder legendarisch dan dat van Janet Jackson. Niemand kreeg eigenlijk echt iets te zien, waardoor Chrissy na een ‘sorry’ in de microfoon en met lichtrode wangetjes gewoon verder durfde dansen. Justin Timberlake kan nog iets meneer Legend leren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer Chrissy Teigen:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.