Home celebs HOERA: Cristiano Ronaldo is papa geworden van een tweeling

HOERA: Cristiano Ronaldo is papa geworden van een tweeling

De Portugese profvoetballer stond op het veld toen de mama van de kleintjes aan het bevallen was.

© Photo News

Cristiano Ronaldo bevestigde gisteravond dat hij papa is geworden van een tweeling. De 32-jarige Portugese profvoetballer stond op het veld wanneer de mama van zijn kindjes beviel.

Mini-Ronaldo’s 2 en 3 zijn een feit. Cristiano Ronaldo’s 7-jarige zoontje Cristiano Ronaldo Junior kreeg er gisteravond namelijk twee halfbroertjes of -zusjes bij. De identiteit van de moeder van Cristiano’s eerste kind is nog steeds niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid is Cristiano’s huidige 22-jarige vriendin Georgina Rodriguez de mama van de tweeling, maar ook dat werd momenteel nog niet bevestigd.

Nu kan ik eindelijk mijn tweeling voor het eerst ontmoeten.

Facebookpost

Cristiano maakte het nieuws zelf bekend na de voetbalnederlaag van Portugal tegen Chili op de superspannende halve finale van de Confederations Cup gisteravond: ‘Het is spijtig dat we ons sportieve doel niet konden bereiken met Portugal. Ik heb alles gegeven voor mijn land, zoals steeds, ondanks het feit dat ik tijdens het toernooi papa ben geworden van twee zoontjes. Ik wil de voorzitter van de Portugese bond en de bondscoach dan ook bedanken dat ik vroeger naar huis mag. Nu kan ik eindelijk mijn tweeling voor het eerst ontmoeten.’

Meer baby’s: