https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ‘Wonder Woman’-actrice Gal Gadot (36) is bevallen van haar derde kindje

‘Wonder Woman’-actrice Gal Gadot (36) is bevallen van haar derde kindje

Ze verklapte op Instagram ook meteen de naam van de kleine spruit.

Gal Gadot (36) liet via Instagram weten dat de wereld een kleine Wonder Woman rijker is. De actrice is voor de derde keer mama geworden van een dochtertje.

Begin maart deelde ‘Wonder Woman’-actrice Gal Gadot het heugelijke nieuws dat zij en haar man Yaron Varsano (46) zwanger waren van hun derde kindje samen. Dat deed ze toen met een schattig familieportret waarop ook hun twee dochters Alma (9) en Maya (4) én Gals bolle babybuik te zien waren. ‘Hier gaan we weer’, schreef ze toen als onderschrift. Met een nieuw familieportret laat het gezin nu weten dat ze niet langer met z’n vieren, maar wel met z’n vijven zijn.

Blij, dankbaar en moe

‘Mijn lieve familie. Ik kan niet blijer en dankbaarder (en meer moe) zijn. Wij zijn allemaal zo blij dat we Daniella mogen verwelkomen‘, schrijft ze onder het kiekje. Gal verklapte met die caption dus ook meteen de naam van de kleine spruit: Daniella.

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gal en Yaron stapten in 2008 in het huwelijksbootje en lieten al vaker vallen dat ze nog graag een derde kindje wilden. Die wens ging nu in vervulling, en daar zijn niet alleen zij heel dankbaar voor. Ook Gals celebvrienden zijn, als we de reacties onder de foto mogen geloven, door het dolle heen. Zo wensten onder anderen Priyanka Chopra, Kate Hudson en Hillary Swank hen al een dikke proficiat.

Lees ook: