Home celebs Evelien en Nicolas tonen allereerste foto van hun kindje

Evelien en Nicolas tonen allereerste foto van hun kindje

Wat een schatje!

© PHOTO NEWS

Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomden afgelopen vrijdag hun eerste kindje. Het koppel deelde nu de allereerste foto van kleine Xander op Instagram. Cute!

Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen werden in het tweede seizoen van het populaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ aan elkaar gekoppeld. Ze stapten zonder elkaar ooit eerder gezien of gesproken te hebben bij hun eerste ontmoeting in het huwelijksbootje. De matchmakers hebben hun werk duidelijk goed gedaan, want de twee zijn nog steeds gelukkig getrouwd én ze bezegelden hun liefde voor elkaar met een kindje.

‘Niks dan liefde voor mijn beide mannen’

Hun allereerste zoontje werd afgelopen vrijdag geboren en kreeg de naam Xander. ‘Wij zijn zo gelukkig‘, vertelde Nicolas in Het Laatste Nieuws. Zowel met de kersverse ouders als met de kleine spruit gaat alles supergoed. Volgens Nicolas lijkt de baby vooral op Evelien en daar kunnen we nu zelf over oordelen, want ze deelde de allereerste foto van het kleintje.

View this post on Instagram

Xander ❤ #nietsdanliefdevoormijnbeidemannen

A post shared by Evelien (@evelienbaten) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Niets dan liefde voor mijn beide mannen’, schreef de mama onder het mooie plaatje op haar Instagrampagina. Op haar borst ligt de kleine Xander rustig te slapen in zijn streepjespyjama. Superschattig! Evelien en Nicolas zien er nog een beetje afgepeigerd uit, maar ze stralen van geluk.

Lees ook: