Home celebs Eén jaar na ‘Blind Getrouwd’: zo gaat het nu met Evelien en...

Eén jaar na ‘Blind Getrouwd’: zo gaat het nu met Evelien en Nicolas

Wij zijn benieuwd of de nieuwe kandidaten het binnenkort net zo goed zullen doen.

Blind Getrouwd
Instagram: evelienbaten

Op maandag 29 januari maken we in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ kennis met niet vier, maar met maar liefst vijf (!) nieuwe koppels. Het is ondertussen dus bijna een jaar geleden dat het vorige seizoen werd uitgezonden, en daarom hebben wij besloten om de sociale media van de vorige kandidaten een keer onder de loep te nemen. Perfect match Evelien en Nicolas zijn – hoe kan het ook anders? – eerst aan de beurt.

Evelien en Nicolas waren Vlaanderens favoriete koppel uit ‘Blind Getrouwd’ en bijna een jaar nadat het tweede seizoen op televisie kwam, zijn de twee nog steeds dolverliefd. Niet dat wij daar ooit aan zouden durven te twijfelen, want het koppel was duidelijk een match made in heaven.

En ze leefden nog lang en gelukkig

Dat het duo ook nu nog steeds gelukkig getrouwd is, blijkt uit hun sociale media. Op het einde van het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ hadden Evelien en Nicolas al voorzichtig enkele toekomstplannen gemaakt. Zo gingen ze met z’n tweetjes een kwartmarathon lopen, en zowel Evelien als Nicolas hebben in Rotterdam de eindstreep behaald.

Evelien is naast een getrouwde vrouw ook een fulltime cat mom. In het begin van hun huwelijk was het nog eventjes ‘mijn kat’, maar op haar Instagramaccount kan je zien dat Nicolas en Yoyo intussen beste vrienden geworden zijn.

😍 #loveofmylife

A post shared by Evelien (@evelienbaten) on

Verder genieten de tortelduifjes volop van elkaar en van hun leven samen. Zo gaan ze regelmatig op citytrip, gingen ze op vakantie naar Italië en zijn ze ook graag gezien bij elkaars familie. Van deze laatste zien wij maar al te graag foto’s passeren, want trouwe kijkers van ‘Blind Getrouwd’ herinneren zich vast Eveliens broer Dean nog. En die ziet er een jaar later nog minstens even knap uit!

Weekendje weg ❤

A post shared by Evelien (@evelienbaten) on

Italia 🌞🌊⛱🦀❤

A post shared by Evelien (@evelienbaten) on

Family 😍

A post shared by Evelien (@evelienbaten) on


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.