Home celebs HOERA: Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen hun eerste kindje

HOERA: Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen hun eerste kindje

‘Ik heb al pampers ververst’, vertelt kersverse papa Nicolas.

VTM

Heuglijk nieuws ten huize Baten en Vanderhallen, want het gezin is vanaf nu met z’n drietjes! Jawel, Evelien en Nicolas, één van de koppels uit het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’, zijn vrijdagavond de trotse ouders geworden van hun eerste kindje. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

‘Wij zijn zo gelukkig! Hier hebben Evelien en ik lang naar uitgekeken’, vertelt kersverse papa Nicolas Vanderhallen aan Het Laatste Nieuws. De lovebirds werden vrijdagavond dan ook de trotse ouders van een zoontje die de naam Xander kreeg. De kleine spruit is zo’n 50 centimeter groot en weegt 3,52 kilogram. ‘Het is een heel rustige baby en lijkt vooral op Evelien’, aldus Nicolas.

Evelien en Nicolas waren dan ook volledig klaar voor de komst van de kleine Xander. Een paar weken geleden deelde Evelien op Instagram nog vol trots de nieuwe babykamer, die ook duidelijk bij hun kat sushi in de smaak viel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook al verliep de bevalling uiteindelijk erg vlot, hebben de trotse ouders de afgelopen uren amper geslapen. ‘Het was best vermoeiend en pijnlijk voor Evelien’, vertelt Nicolas. ‘Haar staartbeen is wat gekneusd en is momenteel nog aan het herstellen.’ Het kleine wonder stelt het dan weer wel erg goed. ‘Ik heb al pampers ververst, maar het moet nog tot mij doordringen dat het mijn kind is’, aldus Nicolas. Wij kijken alvast vol ongeduld uit naar dat eerste kiekje van de kleine Xander!

View this post on Instagram

A post shared by Evelien (@evelienbaten) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: