Home celebs DRIEWERF HOERA: Veerle en Nick uit ‘Blind Getrouwd’ verwachten hun eerste kindje

DRIEWERF HOERA: Veerle en Nick uit ‘Blind Getrouwd’ verwachten hun eerste kindje

Vanaf maart 2019 zijn Nick en Veerle niet langer met z’n tweetjes.

Blind Getrouwd
Instagram: veerle.vandeneynde

Vrolijk nieuws op deze vrijdagmiddag, want er is opnieuw een ‘Blind Getrouwd’-baby op komst. Na Nuria, Daisy en Evelien is er nu nog een kandidate uit het populaire VTM-programma in verwachting. Zo heeft Veerle op Instagram laten weten dat ze samen met haar man Nick hun eerste kindje verwachten.

Stijn en Nuria werden begin maart ouders van Victor. Daisy – die de liefde vond bij een cameraman van het programma –  werd diezelfde maand mama van Vica. Daarnaast worden ook Evelien en Nicolas in november voor het eerst mama en papa.

Twee ‘Blind Getrouwd’-baby’s zijn er al en eentje is er dus nog op komst. Alleen staat de teller binnenkort niet meer op drie, maar op vier. Er is namelijk nog een koppel uit het programma in verwachting. Zo hebben Veerle en Nick op Instagram bekendgemaakt dat ze samen hun eerste kindje verwachten. ‘Zo intens gelukkig met ons miniwondertje in mijn buik.’ En oh zo dankbaar dat Nick en ik dit mogen meemaken’, zo klinkt het op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: