Home celebs Nuria over ‘Blind Getrouwd’-baby Victor: ‘Het is echt een beertje, een klein...

Nuria over ‘Blind Getrouwd’-baby Victor: ‘Het is echt een beertje, een klein dikkertje’

'We hebben de zwangerschap bewust geheim gehouden.'

Heuglijk babynieuws ten huize ‘Blind Getrouwd’-koppel Stijn en Nuria, want na een geheimpje van maar liefst 9 maanden mag iedereen weten dat ze de trotse ouders van Victor Van Poucke zijn geworden. ‘We zijn gezegend met een wolkje van een kleine man’, vertelt de kersverse mama aan Qmusic.

Wat Kylie Jenner in Amerika doet, doen Stijn en Nuria in ons eigen Belgenlandje. Het allereerste Vlaamse ‘Blind Getrouwd‘-koppel maakte er namelijk geen geheim van dat ze snel kinderen wilden, maar Nuria’s zwangerschap hielden ze wél voor iedereen verborgen. Tot nu, want de twee zijn op 5 maart de trotse ouders geworden van de kleine Victor Van Poucke.

Eerste ‘Blind Getrouwd’-baby

Op Instagram liet het koppel al weten dat mama en kind het allebei goed stellen, maar deze ochtend belden Q-dj’s Sam De Bruyn, een zeer enthousiaste Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck naar Nuria om haar te feliciteren. ‘Het gaat heel goed met mij. We waren ten eerste gezegend met een hele vlotte zwangerschap en daarna met een hele vlotte bevalling en nu zijn we gezegend met een wolkje van een kleine man’, vertelde de kersverse mama van op haar ziekenhuisbed.

Het is echt een beertje, een klein dikkertje

Heidi zag Nuria 3 maanden geleden nog, maar de radiostem had toen niets in de gaten. ‘Ik had het geluk dat ik toen een klein buikje had’, grapte Nuria. ‘We hebben de zwangerschap bewust stilgehouden. We wilden er eerst zelf van genieten. Heel ons huwelijk stond al in the picture en we wilden het voor ons houden tot de baby gezond en wel ter wereld was gekomen.’

Bij deze is de allereerste Vlaamse ‘Blind Getrouwd’-baby een feit. Dus liefste Evelien en Nicolas of Veerle en Nick, zorgen jullie voor baby nummer 2?

Lees ook: