Home Lifestyle Televisie ‘Blind Getrouwd’: ‘Ze hebben elkaar echt graag, en dit is ook een...

‘Blind Getrouwd’: ‘Ze hebben elkaar echt graag, en dit is ook een vorm van intimiteit.’

‘Ze zijn allebei erg rationeel, maar je voelt wel dat er al een soort van emotionele klik is.'

Vorige week zagen we hoe Mike en Marjolein de fakkel van Vlaanderens favoriete koppel doorgaven aan Aljosja en Lieve, maar het relatie-experiment zit er natuurlijk nog lang niet op. Alle matches zijn nu terug van hun huwelijksreis en nu kan de volgende stap echt beginnen: samenwonen.

Voor alle koppels op zoek gaan naar meubels voor hun nieuwe stekjes, staat er bij een paar nog een afspraak bij een van de experten op het programma. Tim en Esther gaan in de zetel zitten bij Wim Slabbinck om even te babbelen over de afgelopen week en hun huwelijksreis.

Voor zowel Tim als Esther is hun weekje onder de zon goed meegevallen en de twee geven ook toe dat ze al goed met elkaar kunnen praten. Beetje bij beetje beginnen er zich gevoelens te ontwikkelen bij het koppel, al is dat bij Tim nog nét dat tikkeltje meer het geval.

Tim: ‘Ik kijk er echt wel naar uit om samen te gaan wonen. Zo kunnen we ontdekken of onze levens ook compatibel zijn. Dan weten we meteen hoe de rest van ons leven misschien kan verlopen.’

Experte Margo krijgt dan weer Toon en Frie over de vloer. Ook zij wisten zich te amuseren op hun huwelijksreis en komen – op de marmerhaat van Toon na – op bijna elk vlak overeen.

Margo: ‘Het zijn beiden erg rationele mensen, maar je voelt wel dat er al een soort van emotionele klik is. Ze voelen zich veilig en vertrouwd. Ze kunnen goed lachen met elkaar. Ze hebben elkaar echt graag, en dit is ook een vorm van intimiteit.’

Tijdens hun huwelijksreis hadden Damiano en Wendy vooral een aantal vragen. Voor het koppel betekent het samenwonen dan ook dat ze vooral antwoorden kunnen krijgen op de dingen die ze zich nu nog afvragen.

Damiano: ‘Samenwonen is een grote stap om elkaar beter te leren kennen, dus dit zal ons op termijn misschien wel antwoorden kunnen geven. We zijn uiteindelijk elke dag samen en kunnen dingen samen doen, dus dat is sowieso wel een stap.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.