Home Lifestyle Televisie ‘Blind Getrouwd’: ‘Ik wil er echt wel voor haar zijn en ze...

‘Blind Getrouwd’: ‘Ik wil er echt wel voor haar zijn en ze hoeft het niet alleen te doen.’

'Als zij zich maar comfortabel voelt bij het tempo waaraan we gaan, dat is voorlopig het belangrijkste'.

Blind Getrouwd
VTM

Vorige week vertrokken alle koppels uit ‘Blind Getrouwd’ richting de zon, maar dat verliep niet bij iedereen even vlot. Zijn Mike en Marjolein nog altijd even verliefd nadat hun geluksroes is uitgewerkt en lukt het de overige duo’s om nog dichter naar elkaar toe te groeien?

Mike en Marjolein zijn alvast blij opgestaan na hun eerste nacht op huwelijksreis. M&M – zoals ze elkaar zelf liefkozend genoemd hebben in de eerste aflevering – zien het nog steeds volledig zitten en dat merk je ook. Terwijl er bij sommige andere koppels er nog af en toe ongemakkelijke stiltes vallen, liggen de twee hand in hand in hun strandstoel bij het zwembad.

Marjolein: ‘We zijn nog maar drie dagen samen, maar het voelt alsof we al keilang bij elkaar zijn.’

Na het gesprek van Wendy en Damiano leek de blondine redelijk opgelucht. De twee konden op hun eerste avond op huwelijksreis goed met elkaar praten en zo wisten ze meteen waar de ander stond. Toch steekt de onzekerheid van Wendy weer de kop op wanneer ze samen op het strand zijn.

Wendy: ‘Toen we op het strand lagen, keek ik naar hem. Laten we eerlijk zijn, hij heeft een schoon lijf. Maar hij kijkt niet naar mij en dat doe je normaal gezien toch als je je tot iemand aangetrokken voelt’.

Underdogs

Frie en Toon én Tim en Esther zijn net zoals Veerle en Nick vorig jaar een beetje de underdogs van ‘Blind Getrouwd’. Het echte vuurwerk zoals bij Evelien en Nicolas van vorig jaar blijft (voorlopig) achterwege, maar de twee koppels zijn duidelijk een goede match.

Esther: ‘We praten geen van beide snel over onze gevoelens, maar we hebben wel een manier gevonden om te tonen dat we ons goed voelen bij elkaar.’

Tim: ‘Ik wilde haar echt bevestigen dat ik goed voor haar zou zorgen. Ik wil er echt wel voor haar zijn en ze hoeft het niet alleen te doen. Wij zijn vanaf nu met twee en zo wilde ik haar een beetje op haar gemak stellen.’

Stap voor stap

Aljosja en Lieve hebben al een goede band opgebouwd samen, maar voorlopig blijft het nog puur vriendschappelijk. Beide hebben ze het moeilijk met fysiek contact, en dat is iets waar ze de komende weken nog samen aan moeten werken.

Aljosja: ‘We waren elkaars type niet, maar we zitten nu wel op dezelfde golflengte en willen allebei moeite doen opdat dit wél kan lukken.’

Lieve: ‘Ik kan al meer mooie dingen zien terwijl ik de eerste momenten enkel negatieve dingen zag van hem. Nu begin ik het stilaan om te draaien en meer de positieve kanten te zien.’

Niet alleen de spieren van Damiano, ook Tim liet deze aflevering ons meisjeshart sneller slaan. Vorige maandag deed hij dat al door liefdevol de speldjes uit het haar van Esther te halen en ook nu laat hij zien hoe begripvol hij wel is.

Tim: ‘Ik hoop dat we op fysiek vlak straks al een beetje verder staan, maar als zij zich maar comfortabel voelt bij het tempo waaraan we gaan, dat is voorlopig het belangrijkste’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.