Home Lifestyle Marjolein uit ‘Blind Getrouwd’: ‘Ik donderde van mijn roze wolk’

Marjolein uit ‘Blind Getrouwd’: ‘Ik donderde van mijn roze wolk’

De eerste twijfels slaan toe bij hét droomkoppel.

Tussen Mike en Marjolein was het er van in het begin boenk op in ‘Blind Getrouwd’. Ze pasten perfect samen en het leek alsof ze elkaar al jaren kenden. Toch kwamen op huwelijksreis de eerste barstjes in hun droomhuwelijk en bleken ze op veel vlakken volledig verschillend in het leven te staan.

Het was nog nooit eerder gebeurd in ‘Blind Getrouwd’: een koppel dat als het ware op slag verliefd werd toen ze elkaar voor het eerst zagen aan het altaar. De vonken spatten eraf en de chemie was zelfs voelbaar tot in onze huiskamers. De knuffels, kussen en complimentjes vlogen in het rond en de kijker was er zeker van: die blijven bij elkaar!

Ergernissen

Toch kwam er op hun huwelijksreis in Fuerteventura een donkere wolk boven hun prille relatie. ‘We hadden een terugval‘, zegt Marjolein in Dag Allemaal. ‘Op reis leer je elkaar echt kennen en we konden elkaar wat grondiger aftasten. Daardoor ontdekten we dat we eigenlijk op verschillende vlakken totaal anders in het leven staan. Zo ben ik een ‘go with the flow’-type, terwijl Mike net een planner is.’ Marjolein ergerde zich daar soms aan, dat bleek toen Mike al begon over samenwonen terwijl ze nog maar net op reis waren. Eens draaien met haar ogen en een diepe zucht maakten duidelijk dat zij daar nog helemaal niet over nadacht.

Zwijgen

‘Er zijn nog zo dingen waarin we totaal niet op elkaar lijken’, aldus Marjolein in Dag Allemaal. ‘Zo praat Mike ontzettend veel. Hij kan precies niet zwijgen. Of die verschillen belangrijk genoeg zijn om lang bij stil te staan, dat is de vraag.’ Marjolein had na reis ook wat tijd nodig voor zichzelf. ‘Ik ben een leven als vrijgezel gewoon hé’, zegt Marjolein. ‘Ineens moest ik continu samenleven met iemand die je nog maar net kent, da’s niet evident, hoor.’

Euforie voorbij

Terwijl Marjolein en Mike een vliegende start namen, deden de andere koppels het in begin wat rustiger aan. ‘Ik denk niet dat dit voor ons een goeie tactiek was’, vertelt Marjolein in Dag Allemaal. ‘We zijn wie we zijn en we hebben ons van dag één de volle honderd procent gesmeten. Daardoor werden we verrast door de realiteit. Ik donderde wat van mijn roze wolk op huwelijksreis en de eerste euforie was voorbij. Dat is maar normaal toch? Het zal wel lopen zoals het moet lopen.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.