Home Lifestyle Tim en Esther uit ‘Blind Getrouwd’ uit elkaar: ‘We hebben besloten elk...

Tim en Esther uit ‘Blind Getrouwd’ uit elkaar: ‘We hebben besloten elk onze eigen weg te gaan’

Zo daalt het slaagpercentage van het experiment dit jaar naar minder dan 50%.

Twee maanden geleden, net na de laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’, leek alles nog geweldig te gaan tussen Tim en Esther. De twee hadden het zelfs over hun kinderwens. Maar nu bevestigen ze hun breuk in Dag Allemaal. ‘We wensen mekaar absoluut het allerbeste toe in de toekomst’, klinkt het.

Eigen weg

Het meest passionele of spannende koppel van het seizoen waren ze zeker niet, maar Tim en Esther leken elkaar wel gevonden te hebben. Op het einde van het experiment leek er bij de twee dan ook geen twijfel te bestaan over de beslissing of ze al dan niet getrouwd zouden blijven. Maar nu, zo’n zeven maanden nadat ze elkaar het jawoord gaven, bevestigen Tim en Esther dat ze toch een punt zetten achter hun relatie.

Veel willen de twee niet kwijt over de breuk. ‘We hebben een hele mooie tijd gehad samen en leuke momenten beleefd, maar recent hebben we besloten toch elk terug onze eigen weg te gaan. We wensen mekaar absoluut het allerbeste toe in de toekomst’, klinkt het.

Onverwacht

De breuk tussen Tim en Esther komt voor fans van het programma erg onverwacht. Hoewel de vonken er nooit vanaf spatten, was er bij de kijker altijd veel vertrouwen in deze relatie. Op het einde van het experiment zei Tim zelfs niet bezig te zijn met het idee dat het zou kunnen mislopen tussen hen. In Dag Allemaal vertelden ze ook openlijk over hun kinderwens. Hoewel ze het te vroeg vonden om eraan te beginnen, zei Tim drie kinderen te willen. Waarop Esther voorstelde om met eentje te beginnen. Maar ergens tussen dat moment in april en nu moet het dus misgelopen zijn.

Zo daalt de slaagkans van het experiment naar 2/5, minder dan 50%. Laat ons hopen dat we geen slecht nieuws krijgen over Lieve en Aljosja en Frie en Toon.

Lees ook: