Home celebs Eva Daeleman even buiten strijd na dodehoekongeval met fiets

Eva Daeleman even buiten strijd na dodehoekongeval met fiets

De ex-MNM-presentatrice deelde een foto vanuit het ziekenhuis.

Haast en spoed is zelden goed. Eva Daeleman moest woensdag aan den lijve ondervinden dat de wijsheid die we in de lagere school leerden helemaal klopt. De ex-MNM-presentatrice kwam fietsend in de dode hoek van een bus terecht, maakte een smak en hield er enkele gekneusde ribben aan over.

Gekneusde ribben

In het begin van de week poseerde Eva Daeleman met een grote glimlach met haar mooie, muntgroene fiets op Instagram en schreef ze dat ze klaar is voor de lente. Die is voor haar helaas niet zo positief begonnen, want de Mechelse bracht de eerste dag van het nieuwe seizoen door in het ziekenhuis.

Na een harde val met haar fiets dacht Eva eerst dat ze oké was, maar na het wegebben van de adrenaline kwam de pijn toch opzetten. ‘Niks dramatisch, maar wel een stel gekneusde ribben’, schrijft ze bij een foto op Instagram.

Aangezien Eva zich tegenwoordig voltijds wijdt aan fysieke en mentale gezondheid – onder andere met haar eigen yogastudio – is ze van mening dat ze zich na dit ongeval aan haar eigen regel moet houden: naar haar lichaam luisteren. Dus zegde ze een lezing die ze woensdagavond zou geven over de link tussen wat men eet en mentale gezondheid af om even te recupereren.

Veel liefde

Vandaag voelt Eva zich al een pak beter, vooral door de vele lieve berichten die ze mocht ontvangen. Dat laat ze weten via Instagram. ‘Vandaag is voor altijd de dag van de liefde’, schrijft ze.

Meer BV’s: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.