Home celebs Staat Karen Damen binnenkort op het podium van een festival?

Staat Karen Damen binnenkort op het podium van een festival?

Karen is weer on fire.

Karen Damen stond op vrijdagavond 16 maart voor een uitverkochte Lotto Arena. ‘Ik voel dat dit toch écht iets is wat ik wil doen’, vertelde ze na haar optreden. Maar hoe zit het dan verder met Karens agenda? ‘We hopen ergens op wat festivals’, klinkt het bij haar entourage.

De solocarrière van Karen Damen is nu echt gelanceerd. Het ex-K3’tje gaf vrijdagavond het beste van zichzelf in een uitverkochte Lotto Arena, en toen kwam ze tot het besef dat zingen echt iets is wat ze wil blijven doen. ‘Spijtig dat we geen kleinere zaal hebben geboekt, dan kon ik dit nog 10 keer doen’, zei de zangeres tegen haar fans. Maar een nieuwe show lijkt er voorlopig nog niet aan te komen.

‘Oei, nog meer optredens? Daar heb ik eigenlijk nog niet aan gedacht’, zei Karen in een interview voor haar concert. En dat is wel degelijk de waarheid, want Karen heeft nog geen boekingskantoor. ‘Het klopt dat er nog geen boekingskantoor is vastgelegd’, vertelt haar entourage aan TV Familie. ‘Van bij het begin waren we overeengekomen dat we eerst het concert en de reacties van het publiek in de Lotto Arena zouden afwachten alvorens verdere stappen te ondernemen.’

Van Lotto Arena naar een festival?

Karen neemt nu eerst een volledige maand vakantie en springt dan op haar skilatten. Maar wat ze daarna gaat doen, is tot hiertoe nog niet bekend. ‘Ergens hopen we op wat festivals‘, gaat haar entourage verder. ‘Maar de kans is klein dat dat deze zomer nog lukt. Misschien volgend jaar, dat moeten we nog bekijken.’

Eén ding is zeker: Karen Damen is opnieuw on fire!

Dankjewel aan ieder van jullie. #dreamscancometrue ❤️ #16/03/18

A post shared by Karen Damen (@karendamen) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.