https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs HILARISCH: Ella Leyers bootst enkele ‘Temptation’-kandidaten na

HILARISCH: Ella Leyers bootst enkele ‘Temptation’-kandidaten na

Dit moet je zien!

Dat Ella Leyers moeiteloos verschillende bekende gezichten kan imiteren, weten we allemaal. Maar de actrice is ook in staat om in een vingerknip van de ene rol in de andere kruipen, en dat bewijst ze met deze ‘Temptation’-compilatie.

Tegenwoordig is ‘Temptation Island‘ alles wat de klok slaat. De kandidaten verschijnen in verschillende televisieprogramma’s, ze delen de meest geheimzinnige foto’s op Instagram, verklappen van alles over hun relatiestatus en worden op de voet gevolgd. Kortom: het lijkt erop dat de deelnemers de regels van het contract aan hun laars lappen en hierdoor spreekt bijna heel Vlaanderen over het programma. En die ‘Temptation’-hype is ook ten huize Leyers binnengedrongen.

The ‘Temptation’-jukebox

Actrice Ella Leyers kennen we allemaal van het VTM-programma ‘Tegen De Sterren Op‘. Daar imiteert ze wekelijks enkele bekendheden, maar in haar vrije tijd combineert ze haar job ook graag met plezier. In haar allernieuwste video, inclusief enkele lachbuien, doet de actrice namelijk ‘Temptation’-kandidaten Fabrizio, Megan, TimDanielle, Deborah en Mezdi na.

Haar zus Billie filmde alles en zwierde de imitaties op Instagram. De video is een schot in de roos, want ondertussen heeft het al meer dan 19 000 likes gekregen. Meer van dat, Ella!

#Repost @billieleyers with @repostapp ・・・ ? THE ULTIMATE TEMPTATION JUKEBOX ?

A post shared by Ella Leyers (@ella.leyers) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: