Home Lifestyle ZIEN: ‘Temptation’ Kevin gaat op de vuist tijdens nachtje stappen in Gent

ZIEN: ‘Temptation’ Kevin gaat op de vuist tijdens nachtje stappen in Gent

Heftige beelden.

Er zijn niet al te fraaie beelden opgedoken van ‘Temptation Island’-deelnemer Kevin die rake klappen uitdeelt in de Overpoort in Gent.

Nu Kevin Malengier al een tijdje op televisie te bewonderen is in ‘Temptation Island’, is hij plotsklaps heel erg bekend geworden. En die bekendheid keert zich in het geval van de blonde Oostendenaar – hij bedroog zijn vriendin Megan negen à tien keer in hun relatie van een dik jaar – voornamelijk tegen hem.

Zelfverdediging?

Op de video die het VTM Nieuws bereikte, is te zien hoe Kevin tijdens een nachtje stappen in de Gentse Overpoort rake klappen uitdeelt aan een man. VTM contacteerde Kevin voor een reactie. De vechtersbaas beweert dat hij puur handelde uit zelfverdediging: ‘Een man riep dingen vanuit zijn auto. Daarna is hij gestopt en heeft hij me proberen aan te vallen. Ik heb me enkel verdedigd en daarna ben ik doorgestapt.

We kunnen niet oordelen over de correctheid van Kevins verklaring, maar er viel ons wel iets anders op. Is de brunette die hem probeert tegen te houden zijn nieuwe vriendin (‘Temptation Island’-verleidster) Chloë? Wij geloven van wel.

Meer ‘Temptation Island’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.