Home celebs Emilia Clarke laat opvallende tattoo zetten

Emilia Clarke laat opvallende tattoo zetten

The Mother of Dragons vereeuwigde haar 'kinderen' op haar pols.

Instagram @emilia_clarke

Emilia Clarke, die jarenlang Daenerys of The Mother of Dragons speelde in ‘Game of Thrones’, liet op haar pols een opvallende tattoo zetten volledig in het teken van de populaire serie.

Voor alle hoofdrolspelers uit ‘Game of Thrones’ veranderde de immens populaire serie hun leven drastisch. Daarom lieten enkelen onder hen een tatoeage zetten die verwijst naar de reeks. Maisie Williams en Sophie Turner, beter bekend als Arya en Sansa Stark, hebben zelfs verschillende ‘GOT’-tattoos. De tv-zusjes, die in het echte leven beste vriendinnen zijn, lieten de datum dat ze gecast werden voor de serie op hun arm plaatsen. Sophie koos daarnaast ook voor een wolf met daaronder ‘The pack survives’. Maisie ging voor ‘No one’ in haar nek en echte fans weten dat ze daarmee verwijst naar de Faceless Men.

Draakjes

Emilia Clarke, die jarenlang in de huid én bijpassende blonde pruik kroop van Daenerys Targaryen, liet zich voor haar nieuwste tattoo ook inspireren door haar tv-personage. Ze vergroeide de laatste tijd al meer met Daenerys door haar donkere haren blond te kleuren, en nu koos ze voor een nog permanenter aandenken. The Mother of Dragons vereeuwigde haar ‘kinderen’ op haar lichaam. Ze liet namelijk drie kleine zwarte draakjes tatoeëren op de binnenkant van haar rechterpols.

Emilia is in de wolken met haar tatoeage. ‘MOD 4 LYFE’, schreef ze onder een foto van haar versierde arm op Instagram. ‘Dr. Woo zorgde ervoor dat deze mama haar baby’s nooit zal vergeten.’ De actrice is niet zo gek op naalden, want ze liet in een hashtag blijken dat ze ‘maar even het bewustzijn verloor‘ bij het zetten van de tattoo.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.